Survivor Ekstra Furkan Dede neden yok? Ayrıldı mı kovuldu mu çok merak edildi. TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Survivor Ekstra, her akşam Furkan Dede, Semih Öztürk, Sema Aydemir ve Murat Özarı'nın yorumlarıyla ekranlara geliyordu.

Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor! Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor!

Survivor Ekstra Furkan Dede neden yok? Ayrıldı mı kovuldu mu çok merak edildi. TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Survivor Ekstra, her akşam Furkan Dede, Semih Öztürk, Sema Aydemir ve Murat Özarı'nın yorumlarıyla ekranlara geliyordu. Ancak Survivor Ekstra 22 Mayıs akşamı yayınlanan yeni bölümde Furkan Dede stüdyoda yoktu ve konuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. Hal böyle olunca Survivor Ekstra Furkan Dede neden yok? Geri gelecek mi her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu durumu ele aldık.



Survivor Ekstra Furkan Dede geri geldi mi? 



Öncelikle Survivor Ekstra'ya Furkan Dede geri döndü. Porgramın 23 Mayıs akşamı yayınlanan yeni bölümünde başarılı yorumcu koltuğunda oturuyordu. Peki Survivor Ekstra 22 Mayıs akşamı Furkan Dede neden yoktu? Açıklama yaptı mı



Konuyla ilgili kısaca açıklama yapan Furkan Dede rahatsızlandığı için dünkü bölümde ekranlarda olamadığını söyledi. Yani Furkan Dede'nin Survivor Ekstra'dan kovulma ya da ayrılma gibi bir durumu yok.