Survivor'da iki haftadır uygulanan yeni sisteme göre takımlar karıştı. Yarışmacılar arasında mücadeleyi kazana iki kişi kendi takımlarının kurdu.

Survivor'da iki haftadır uygulanan yeni sisteme göre takımlar karıştı. Yarışmacılar arasında mücadeleyi kazana iki kişi kendi takımlarının kurdu. Bu haftanın takım kaptanları da Ardahan ve Cemal Can oldu. Mavi takımda yani Ardahan'n takımında Sercan, Elif, Yasin ve Evrim yeralırken, Cemal'in takımı yani kırmızı takım Nisa, Barış ve Berkan'dan oluyordu Ancak Survivor 13 Haziran akşamı yayınlanacak 106. bölümde dokunulmazlık için yarışacak olan Elif, havuza hızla atlaması sonucu sakatlandı. Survivor ekibinin doktoru Metin Kuş olaya hemen müdahale ederken, Elif acil olarak ambulansla hastaneye sevk edildi. Peki Survivor Elif'e ne oldu? Boynu mu kırıldı? Yarışmaya devam edebilecek mi





Survivor Elif'in boynu mu kırıldı? 13 Haziran

Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı


Survivor macerasına ünlüler takımında başlayan Elif değişen sistem sonrası bu hafta Ardahan'ın takımında yer aldı. Geçtiğimiz hafta da kazandığı sembol oyunuyla çeyrek finale gitme hakkı kazanan Elif Gören, çeyrek finale bir adım kala talihsiz bir kaza yaşadı. 



Çeyrek finale gitme hakkı kazandığı için iki haftalık dokunulmazlığa da sahip olan Elif,  yarışmacı olduğu için takımına destek vermek için çıktığı dokunulmazlık oyununda talihsiz bir kaza geçirdi. Dokunulmazlık için canını dişine takan Elif'in rakibini geçmek için havuza hızlı girmeye çalışması boynunun sakatlanmasına neden oldu. Havuzdan çıkamayan Elif'e  sağlık ekibi ve takım arkadaşları yardım etti.



Elif'e anında müdahale eden Metin Kuş ise büyük hitmalle Elif'i kırık şüphesiyle ambulansla hastaneye yolladı. Gerekli kontroller sonucunda Elif’in boynu mu kırıldı? Yoksa sadece bir zedelenmemi ortaya çıktı. Tahminlere göre 105. bölümde yayınlanan Anlat Bakalım, dokunulmazlık oyunu sonrasında çekildi. Oyun sırasında boynunu hareket ettirmeyen Elif ise dikkatleri üzerine çekmişti. 



Elif Survivor’a Devam edecek mi?



Bu konuyla ilgili birşey söylemek mümkün değil çünkü sakatlık yaşayan Elif’in Survivor'a devam edip etmeyeceğine hem İstanbul'daki uzman doktorların hem de Dominik'deki doktorların vereceği rapora göre karar verilecek.