10 Mayıs Survivor Ersin köpeğinin öldüğünü öğrendi mi? Acun Ilıcalı Mes'in öldüğünü söyledi mi her yerde aranmaya başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 10 Mayıs Pazar akşamı 72.

10 Mayıs Survivor Ersin köpeğinin öldüğünü öğrendi mi? Acun Ilıcalı Mes'in öldüğünü söyledi mi her yerde aranmaya başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 10 Mayıs Pazar akşamı 72. bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölüm tanıtımda 2. dokunulmazlık oyunu oynanırken ardından ada konseyi yapılıyor. Ancak Acun Ilıcalı'nın verdiği haber sonrası Ersin'in sonrasında da diğer yarışmacıların yıkılışı akıllara Mes'i getirdi. Peki Acun Ilıcalı, Ersin'e Mes'in öldüğünü söyledi mi?





Acun Ilıcalı Mes'in öldüğünü söyledi mi?



Hepinizin bildiği gibi Ersin Korkut'un çok sevdiği köpeği Mes, geçtiğimiz aylarda ölmüştü. Ancak Acun Ilıcalı köpeğini çok seven Ersin'e kötü haberi bir türlü verememişti. Ancak geçtiğimiz hafta Ilıcalı, Instagram hesabında yaptığı canlı yayında Ersin'in ailesinin Mes'in öldüğünü söylenmesini istediğini ve kötü haberi vermek zorunda kaldığını söyledi. Fakat bu yayının ardından Yılmaz Erdoğan, Ilıcalı'yı aradı ve bu haber için beklemesini söyledi. Bunun üzerine Ilıcalı, Ersin'e kötü haberi bir süre daha vermeyeceğini söyledi.



Survivor'a geldiği ilk haftalarda köpeği Mes'i anlatan Korkut, şu sözleri söylemişti: Köpeğim 12 yaşında pekingese. Adı Mes. Eski sahibinin ismi Mesut'muş o yüzden adını Mes koymuş. 9 yaşına kadar o baktı, üç yıldır da ben bakıyorum.





Survivor 10 Mayıs Ersin köpeğinin öldüğünü öğrendi mi?



Ancak Survivor 72. bölüm tanıtımında anladığımız kadarıyla Acun Ilıcalı, Ersin Korkut'a Mes'in öldüğünü söylecek. Bu haberle yıkılan Ersin ise gözyaşlarına boğulacak. Ersin'in köpeğini çok sevdiğini bilen diğer yarışmacılar da ağlayacak. 



Yani tahminlerimiz bu yönde. Ancak fragmana da Ersin'i üzen haber diye başlık atıldığına göre Ersin, Mes'in öldüğünü öğrenecek.

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


Survivor'a geldiği ilk günden beri Mes'ten bahseden ve onu çok özlediğini söyleyen Ersin Korkut bu haberle yıkılacak. Tahminlerimize göre Ersin, bu haberin ardından performans olarak kötü günler geçirecektir.