Survivor Fatma sakatlandı mı? Survivor Fatma Günaydın yarışmaya veda mı ediyor? TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 23 Şubat 2020 Pazar akşamı ekranlara 6. bölümüyle geliyor.

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!

Survivor Fatma sakatlandı mı? Survivor Fatma Günaydın yarışmaya veda mı ediyor? TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 23 Şubat 2020 Pazar akşamı ekranlara 6. bölümüyle geliyor. Peki Survivor'da Fatma sakatlandı mı? Survivor Fatma Günaydın elenerek yarışmaya veda mı ediyor.



Survivor 2020'de 3. sakatlık mı?



Survivor 2020 sakatlıklarla geçiyor. İlk olarak Survivor 2020'de Uğur Pektaş, hemen ardından Şaziye'nin elenmesi ardından 3. sakatlık şoku. Survivor'da Fatma Günaydın elendi mi? Fatma Günaydın diskalifiye mi olacak? Sakatlığı ne durumda?



Fatma Günaydın elendi mi? Yarışmadan mı çıkıyor?



Survivor 23 Şubat pazar akşamı ekranlara gelen bölümde Fatma çok kötü bir şekilde sakatlandı. Sedye ile hastaneye götürülen Fatma yol boyunca Metin abi yardım etti. Ancak acun Ilıcalı, ada konseyinde açıklama yapması bekleniyor. Daha önce de sakatlıklar yaşayan ancak devam etmek isteyen Fatma Günaydın için yolun sonu görünüyor gibi.



Survivor Fatma, 1995 doğumlu. BKM'de oyunculuk yapan Fatma, Bizim Köyün Şarkısı, Deliha 2 ve Jet Sosyete gibi dizilerde yer aldı.