Survivor kim elendi? 17 Mart 2020 Acunn Gönüllüler SMS Sonuçları Evrim mi Tayfun mu Ceyhun mu? Veda eden kim? çok merak edildi. Survivor 2020'de bir haftada daha konsey anı gelip çattı.

Survivor kim elendi? 17 Mart 2020 Acunn Gönüllüler SMS Sonuçları Evrim mi Tayfun mu Ceyhun mu? Veda eden kim? çok merak edildi. Survivor 2020'de bir haftada daha konsey anı gelip çattı. Bu hafta dokunulmazlığı ünlüler takımına kaptıran gönüllüler aralarından bir arkadaşlarını yollamak zorunda kaldılar. Pazar akşamı yapılan konseyde gözyaşlarına boğulan Cemal, mental olarak dayanamadığını söyleyince arkadaşlarının neredeyse hepsi Cemal Can'ı yazdı. Böylece ilk eleme adayı Cemal oldu.



Son Dakika Survivor 2020'ye veda eden isim Tayfun oldu!



Ancak Survivor 17 Mart akşamında yapılan ada konseyinde tüm dengeler değişti. Çünkü konsey öncesi verdiği röportajda stratejilerini anlatan Evrim, Cemal'in gitmeyeceğini bildikleri için onu yazdıklarını sms oylamasından aday göstermeye hak kazanacak bir kişinin de Yunus Emre'yi söyleyeceğini açıklamıştı. Sonradan gelen Yunus Emre'nin takıma adapte olamadığını söyleyen Evrim, onun gitmesi için çabalayacaklarını söyledi.





17 MART 2020 SURVİVOR KİM ELENDİ?

Emeklilere Yeni Fırsat: Özel Bankalardan Tek Seferde 15.000 TL Nakit Desteği! Emeklilere Yeni Fırsat: Özel Bankalardan Tek Seferde 15.000 TL Nakit Desteği!


Sonrasında yapılan konseyde Acun Ilıcalı haftanın sms sonuçlarını açıkladı. Buna göre Nisa en yüksek sms alan ilk isim olurken, ikinci kişi Cemal Can oldu. Böylece ortalığın karıştığı konseyde Iıcalı, kuralı açıkladı.



Kurala göre; Cemal'in eleme adaylığı düştüğü için en çok sms alan üçüncü kişi bir isim verecekti. Bu da Yunus Emre olunca, gönüllülerin hesabı çarşıya uymadı. Ardından isimleri açıklayan yarışmacılardan Nisa Tayfun'un, Cemal Can ise Ceyhun'un adını verdi. Yunus Emre ise Evrim'in eleme adayı olmasını istedi.





SURVİVOR BU AKŞAM ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? 



Böylelikle Survivor 17 Mart Salı gecesi Tayfun, Ceyhun ve Evrim eleme adayı oldu. Haliyle Survivor kim elendi? SMS Sonuçları Evrim mi Tayfun mu Ceyhun mu? Veda eden kim çok merak edildi.



Survivor'da elenen kişi Tayfun oldu.