Survivor kim elendi 17 Mart? Hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor'da bu hafta en çok sms alan yarışmacı her yerde aranmaya başladı. Survivor'da bu hafta yaşanan dokunulmazlık mücadelesi oldukça zorlu geçti.

Survivor kim elendi 17 Mart? Hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor'da bu hafta en çok sms alan yarışmacı her yerde aranmaya başladı. Survivor'da bu hafta yaşanan dokunulmazlık mücadelesi oldukça zorlu geçti. Oynanan ilk oyunu gönüllüler aldı. Ardından ikinci dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı. Eşitlik olunca final oyunu oynandı ve kazanan ünlüler takımı oldu. Hatta gönüllüler takımının isteksizliğine Acun Ilıcalı tepki gösterdi. Pazar akşamı aralarından bir kişiyi eleme potasına gönderen gönüllüler takımı son dönemde motivasyonu bir hayli düşen Cemal Can Canseven'i yazdı. Böylece ilk eleme adayı Cemal Can oldu. 17 Mart Salı akşamı Survivor'da iletişim oyunu ve konsey heyecanı yaşandı.





Öte yandan Cemal Can'ın gözyaşları konseye damgasını vururken ilk eleme adayı olarak gösterilmesinin sebebi de merak edildi. Peki bu akşam Survivor yarışmasında elenen isim kim oldu? Survivor kim elendi? SMS sıralaması nasıl oldu?



SURVİVOR ADAYA VEDA EDEN İSİM KİM? 17 MART 2020



TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak yaşanan konseyde Gönüllüler takımı final dokunulmazlık oyununu kaybetmiş ve Cemal Can ismi ilk eleme adayı olmuştu. Buna göre; bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölüm Survivor'da kim elendi?





SURVİVOR BU HAFTA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?



Yukarıda da anlattığımız gibi Survivor'da bu hafta dokunulmazlığı gönüllüler kaybetti. Cemal Can'ın mental olarak mutsuz olmasını değerlendiren gönüllüler takımı onu yazdı. Böylece Cemal Can haftanın ilk eleme adayı oldu.



SURVİVOR KİM ELENDİ?



Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor 20. yeni bölümde kimin eleneceği sms oylamasından sonra açıklanacak. İlk eleme adayı olan Cemal Can'ın karşısına potaya çıkacak isimler belli oldu.



Survivor 17 Mart akşamı şaşırtıcı bir konsey gerçekleşti. SMS oylamasında en yüksek oyu alan isim Nisa oldu, ikinci isim ise Cemal Can oldu. Böylece potadan düşen Cemal yerine 3. aday için isim verecek kişi ise sms oylamasıyla Yunus Emre oldu.



Ardından Nisa eleme adayı olarak Tayfun'un ismini verdi, Cemal Can ise Ceyhun'u aday gösterdi. Takımdan gitmesi için strateji yapılan Yunus Emre ise Evrim'in adını verdi. 

PTT pazartesi ödeme yapacak: Emeklilere 50.000 TL ödenecek! PTT pazartesi ödeme yapacak: Emeklilere 50.000 TL ödenecek!


Sms oylamasının sonuçlarını açıklayan Acun Ilıcalı, elenen ismin Tayfun olduğunu duyurdu. 





SURVİVOR 2020 İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 17 MART SALI



İletişim oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu. Daha önce hiç iletişim oyunu kazanamayan gönüllüler ailelerinden gelen mesajları okudu.