Survivor kim elendi? 21 Nisan Survivor adaya kim veda etti her yerde aranmaya başladı. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun ılıcalı'nın üstlendiği Survivor 2020 yılında ünlüler gönüllüler konseptiyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Survivor kim elendi? 21 Nisan Survivor adaya kim veda etti her yerde aranmaya başladı. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun ılıcalı'nın üstlendiği Survivor 2020 yılında ünlüler gönüllüler konseptiyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Birleşme haftasının ardından gerilimin daha da arttığı Survivor'da 21 Nisan Salı günü kim elendi her yerde aranmaya başladı. Değişen kuralın ardından cumartesi ve pazar akşamı iki dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor'da bu hafta ilk oyunu gönüllüler kaybetti ve Barış'ın adını yazdılar. İkinci oyunu da ünlüler kaybetti ve potadan çıkan isim Ezgi oldu. Peki 21 Nisan Survivor sms birincileri kim oldu? Yarışmaya kim veda etti?



Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


Öte yandan Survivor 52. bölümde oynanan ödül oyununa Barış ve Yasin'in kavgası damga vurdu. Oyun sırasında gerilen ve yumruk yumruğa kavga eden ikili için Acun Ilıcalı diskalfiye olabilir dedi. Peki Survivor haftanın eleneni kim olacak? Barış ve Yasin diskalifiye olursa eleme olmayacak mı?



21 Nisan 2020 Survivor kim elendi?



Survivor bu hafta elenen isim henüz belli olmadı. Çünkü konsey yarın akşam yapılacak. Adaya veda edecek isim belli olur olmaz haberimzde olacak.



Survivor Yasin ve Barış diskalifiye mi olacak? 



Ödül oyununda kavga eden Barış ve Yasin için Acun Ilıcalı ve ekibi karar verecek. Normalde bu tarz kavgaları affetmeyen Ilıcalı, katıldığı canlı yayında diskalifiye durumu yaşanabilir diyerek mesajı verdi. Bu nedenle yumruklaşan Yasin ve Barış diskalifiye olabilir.