Önümüzdeki hafta birleşme partisinin yapılacağı Survivor'da heyecan dorukta. Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden ünlüler konseyde Ezgi ve Perviz'i aday olarak gösterdi.

Önümüzdeki hafta birleşme partisinin yapılacağı Survivor'da heyecan dorukta. Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden ünlüler konseyde Ezgi ve Perviz'i aday olarak gösterdi. Hal böyle olunca herkes Survivor kim elendi? 7 Nisan acunn SMS sonuçları aramaya başladı. İşte Survivor elenen kim? sorusunun cevabı...





Survivor dokunulmazlığı yarışını kim kazandı? Eleme adayı kim oldu



Survivor'da bu hafta ilk doknulumazlık oyununu Gönüllüler kazanmıştı. Pazar akşamı da ikinci dokunulmazlık için parkura çıkan takımlardan galip gelen ünlüler oldu. Haliyle dokunulmazlık final yarışına kaldı. Kıran kırana bir mücadele yaşanırken durum 2-2'ye geldi. Son oyunda Barış, Ersin'e üstünlük sağlayınca dokunulmazlık Gönüllüler'in oldu.



Ardından konsey gecesinde ünlüler aralarında eleme adayı olması için isim yazdı. Adı en çok yazılan isimler Ezgi ve Perviz oldu. Böylece ikili eleme adayı oldu.





Survivor iletişim oyununu kim kazandı?



TV8 ekranından ilgi ile takip edilen ve her bölümü ile ayrı bir heyecan yaşatan Survivor 2020'de iletişim oyunu mücadelesinde de heyecan dorukta idi. Farklı bir parkurda karşı karşıya gelen Ünlüler ile Gönüllüler, arkadaşlarıyla grup yazışması yapabilmek için varlarını yoklarını ortaya koydular. Nefes kesen mücadelede galip çıkan takım gönüllüler oldu. Oyunu alan gönüllüler arkadaşlarıyla yazıştılar.



Survivor kim elendi? 7 Nisan

Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı! Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı!


Survivor'da bu hafta uzun bir aranın ardından ünlüler konseyi oldu. İlk kez iki eleme adayının çıktığı Survivor 7 Nisan gecesi SMS sonuçları henüz belli olmadı. Ancak aldığımız duyulmara göre Survivor 7 Nisan elenen Perviz oldu.



Survivor 2020 birleşme partisi ne zaman?



Survivor'da bu yıl 2 ay geride kaldı. Bu haftaki konseyde birleşme partisi müjdesi veren Acun Ilıcalı, partinin önümüzdeki cuma yani 17 Nisan Cuma akşamı olacağını açıkladı. Birleşme sonrası takımlarda değişikliğe gidileceğini söyleyen Ilıcalı, partide bir araba ödülü olduğunun müjdesini de verdi.