Survivor kim kimi yazdı 2020? Bu haftanın eleme adayları kimler oldu çok merak edildi. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Survivor kim kimi yazdı 2020? Bu haftanın eleme adayları kimler oldu çok merak edildi. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu akşam da 79. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Survivor'da 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Dünkü oyunu kaybeden ve Aycan ile Mert'in potaya girdiği ünlüler takımı, bugünkü oyunu kazanacaklarını söyledi. Haliyle Survivor 17 Mayıs eleme adayı kim oldu? Survivor kim kimi yazdı 2020 her yerde aranmaya başladı.



Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. İki takımda dokunulmazlığı çok isterken kazanan ünlüler oldu. Hatta ünlüler oyunu 10 - 3 skorla kazandı. Haliyle gönüllüler takımı konseye gitti. Ancak ada konseyinde gönüllüler takımı karıştı. Peki Survivor kim kimi yazdı? 17 Mayıs 2020





Survivor kim kimi yazdı 2020? 



Survivor'da bu akşam Yasin takım arkdaşlarından ilk olarak kendisini yazmalarını istedi. Ancak sonrasında Evrim ile kavga eden Yasin kararından vazgeçti. Ancak strateji yapan Barış ve Evrim, Yasin'i yollamak için adeta kulis yaptı. Böylece potadan Yasin çıktı.

İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek! İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek!


Evrim, Barış, Berkan, Nisa; Yasin'i yazdı. Yasin ise Cemal Can'ı yazdı. Cemal Can da Barış'ı yazdı. Ardahan da Yasin'i yazmadı.



Böylece Survivor'da bu hafta eleme potasındaki isimler; Mert, Aycan ve Yasin oldu. SMS birincilerinin de birer aday söyleyecekleri Survivor'da salı günü kim elenecek izleyip göreceğiz...



Öte yandan ilk dokunulmazlık oyununda da ünlüler eleme adayı çıkardı. Mert ve Yunus Emre Aycan'ı yazarken, Elif ve Aycan da Mert'i yazdı. Sercan ise Yunus Emre'yi yazdı. Haliyle ünlülerden iki kişi potaya girdi.