Dünyanın en zor yarışması Survivor 2020 yılında da büyük bir heyecanla ekranlara gelmeye devam ediyor. 13 Haziran Cumartesi akşamı 106.

Dünyanın en zor yarışması Survivor 2020 yılında da büyük bir heyecanla ekranlara gelmeye devam ediyor.13 Haziran Cumartesi akşamı 106. bölümüyle ekranlara gelecek olan Survivor'ın yeni bölüm fragmanı yürekleri ağza getirdi. Çünkü dokunulmazlık oyunu oynanacak olan yeni bölümde Elif boynundan sakatlanıyor ve hastanelik oluyor. Nisa ise parkurun yüksek tarafından aşağıya düşüyor. Peki Survivor Elif ve Nisa'nın sağlık durumu nasıl? Elif ve Nisa Survivor'dan diskalifiye mi olacak? Yarışmaya devam edebilecekler mi? 





13 Haziran Survivor Elif ve Nisa'ya ne oldu?

EMEKLİ maaşı alanlar dikkat! GECE açıklanan haber ile birlikte, EK ÖDEME olarak 11000 TL Verilecek EMEKLİ maaşı alanlar dikkat! GECE açıklanan haber ile birlikte, EK ÖDEME olarak 11000 TL Verilecek


Survivor 13 Haziran akşamında kırmızı ve mavi takım arasında oynanan dokunulmazlık oyununda yürekler ağza geldi. Çünkü iki yarışmacı ciddi derecede sakatlandı. Oyun sırasında parkurdaki havuza dalarken boynunu sakatlayan Elif, hastanelik oldu ve ambulansla götürüldü. Ardından dokunulmazlık için Sercan ile parkura çıkan Nisa, platformun yüksek yerinden aşağıya düştü. Hal böyle olunca Survivor izleyicileri Elif'e ne oldu? Boynu mu kırıldı? Parkurdan mı düştü? Nisa'ya ne oldu? Neden yerde yatıyor? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.





Survivor Elif ve Nisa iyi mi? Sağlık durumları nasıl? Diskalifiye mi olacaklar



Survivor'da çeyrek finali garantileyen Elif, parkurda sakatlandı. Öte yandan yarışmanın favori kadın yarışmacılarından biri olarak gösterilen Nisa da sakatlandı. Survivor 106. bölümde ciddi sakatlık yaşayan Elif ve Nisa'nın sağlık durumları nasıl çok merak edildi. 



Ancak Elifi'in de Nisa'nın da nasıl olduğunu yarın akşam yayınlanacak yeni bölümde öğrenebileceğiz. Öte yandan Acun Ilıcalı da konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Peki Survivor Elif ve Nisa yarışmaya devam edebilecek mi?



Bu sorunun yanıtını henüz bilmiyoruz. Ancak eğer Elif de Nisa da ya da her ikisinden biri de Survivor'a devam edemeyecek şekilde sakatlandılarsa Survivor hayatları bitecektir. Çünkü Acun Ilıcalı ve ekibi yarışmacıların sağlık durumu konusunda oldukça hassas...