Survivor Meryem'in akıbeti belli oldu mu? Survivor Meryem diskalifiye mi olacak? her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğu üstlendiği Survivor 2020'de birçok sakatlık yaşandı.

Survivor Meryem'in akıbeti belli oldu mu? Survivor Meryem diskalifiye mi olacak? her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğu üstlendiği Survivor 2020'de birçok sakatlık yaşandı. Hem ünlüler hem gönüllüler takımından birçok yarışmacı elenmeden diskalifiye olurken, son sakatlanan isim Meryem oldu. Yaklaşık bir ay önce oyun sırasında sakatlanan Meryem'in dizinde ciddi bir sıkıntı oldu. Ardından tedaviye giden Meryem, yaklaşık 3 hafta adaya dönemedi.



Geçtiğimiz haftalarda adaya dönen Meryem, ne yazık ki yarışlarda performans sergileyemedi. Hatta bu durum gönüllüler adasında ortalığı karıştırdı. Öte yandan son yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı, Meryem ile ilgili kararın Doktor Metin Kuş'un raporundan sonra çıkacağını söyledi.



Eğer Meryem devam edemeyecek olursa, ünlüler takımından bir kişinin karşı takıma transfer edileceğini söyleyen Ilıcalı, corona nedeniyle yedek yarışmacı getiremedikleri için bunun yaşandığını da dile getirdi. Peki Meryem diskalifiye mi oldu?



TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!


SURVİVOR MERYEM DİSKALİFİYE Mİ OLDU?



Survivor'ın yeni bölümünde Meryem ne yazık ki sakatlığı nedeniyle diskalifiye olacak. Yarışmaya fırtına gibi başlayan ve gönüllüler takımına büyük katkı sağlayan Meryem Kasap, dizinin durumu iyi olmadığı için yarışmaya devam edemeyecek. Peki ünlüler takımından gönüllülere kim transfer olacak?



Bu sorunun yanıtını henüz bilmiyoruz ama gerçekleşek transfer Survivor'da dengeleri değiştirebilir.