Survivor Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı aşk mı yaşıyor? Ne zamandır birlikteler? her yerde aranmaya başladı. Survivor'ın finalinin ardından Prag'a dönen Nisa, geçtiğimiz haftalarda İstanbul'a geldiğini duyurmuştu.

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!

Survivor Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı aşk mı yaşıyor? Ne zamandır birlikteler? her yerde aranmaya başladı. Survivor'ın finalinin ardından Prag'a dönen Nisa, geçtiğimiz haftalarda İstanbul'a geldiğini duyurmuştu. Ardından Çeşme'ye giden Nisa, Acun Ilıcalı'nın evinde yapılan maça Barış Murat Yağcı ile katılmıştı. İkilinin neşeli halleri dikkat çekmişti. Öte yandan Nisa'nın Türkiye'ye döndüğü dönemde sosyal medya paylaşımıyla dikkat çeken Barış ise “yakında güzel şeyler olacak” demişti. Yağcı'nın hayranları bu sözleri, Nisa'nın gelişiyle ilişkilendirmişti.



Yarışmadan beri irtibatlarını hiç koparmayan ikili, son olarak Çeşme'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Bilal Özcan’ın haberine göre; Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın, sarmaş dolaş halleri herkesi şaşırttı. Haliyle Barış ve Nisa sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar çok merak edildi.





Survivor Nisa ve Barış aşk mı yaşıyor?



Konuyla ilgili henüz iki taraftan da açıklama gelmedi. Ancak sosyal medyadaki görüntüler ikilinin sevgili olmasa bile bir hayli yakınlaştığını gösterdi. Yani ikili arasında neler olduğunu bekleyip göreceğiz...



Öte yandan ikili dün akşam da Yılmaz Vural’ın evindeki yemeğe birlikte katıldı. Ayrıca yarışmada Nisa Bölükbaşı ve Sercan Yıldırım arasındaki aşk iddiası da gündem olmuştu. Hatta Nisa, Sercan’ı reddetmiş ve bu konuyla sık sık gündeme gelmişti.