Survivor 2020 bitti ancak halen aşk üçgenleri bitmiyor. Adı Sercan, Cemalcan ve son olarak Barış Murat Yağcı ile anılan Nisa Bölükbaşı kiminle sevgili olduğu belli oldu.

Survivor 2020 bitti ancak halen aşk üçgenleri bitmiyor. Adı Sercan, Cemalcan ve son olarak Barış Murat Yağcı ile anılan Nisa Bölükbaşı kiminle sevgili olduğu belli oldu. Daha önce sarıldıkları fotoğraflar yayınlanan ikiliden şimdide aşk öpücü geldi. Nisa Barış öpüştü.



Barış Murat Yağcı Nisa ile aşkını yayınladı!

Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Survivor 2020 en çok konuşulan ismi olan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı aşklarını artık gizlemiyor. Barış Murat Yağcı instagram adresinden paylaştığı gönderide Nisa'nın kendini öptüğü videoyu paylaştı. Nisa ve Barış artık gizlenmeme kararı aldı. Ancak Barış Murat Yağcı hayranları Nisa istemiyor ve Nisa'nın öptüğü görüntüleri kısa sürede sildirdi.



Sarılmışlardı!



İkilinin ilk aşk paylaşımı bu da değil. Daha önce Acun Ilıcalı ziyaret ettikleri Çeşme'de hayranları tarafından sarıldıkları fotoğraflar ortaya çıkan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı sevgili olduklarını artık gizlemeyecek.



İşte aşktan ilk öpücük!