Survivor Nisa nerede? Elendi mi diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı açıkladı çok merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor.

Survivor Nisa nerede? Elendi mi diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı açıkladı çok merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Ancak Survivor'ın son birkaç bölümünde gönüllüler takımındaki Nisa'nın olmaması dikkat çekti. Çünkü psikolojik olarak yarışmayı kaldıramayan Nisa zaman zaman oyunlarda oynamak istemiyor ya da mutsuz görünüyor. Hatta daha önce Acun Ilıcalı  da bu konu için Nisa'yı uyardı ve "Kimseyi burda zorla tutmuyoruz, gitmek isteyen gidebilir" demişti. Fakat bundan birkaç hafta sonra Nisa'nın yine ortada olmaması izleyenleri şaşırttı, herkes Survivor Nisa nerede? her yerde aranmaya başladı.



Öte yandan bugün sosyal medya hesabından Elif ve Nisa'nın parkura çıktığı anları paylaşan Acun Ilıcalı, Nisa düştüğünde hiçbir şey olmamasına oyunun durduğunu takipçilerine gösterdi. Ilıcalı'nın bu videoyu "Yorumsuz" notuyla paylaşması da dikkatlerden kaçmadı.





Survivor Nisa nerede?

13 Milyon 200 Bin Emekliye Müjde! Nisan Ayında 12300 TL Ödenecek 13 Milyon 200 Bin Emekliye Müjde! Nisan Ayında 12300 TL Ödenecek


Ancak sonrasında toparlayan Nisa bu hafta mental olarak yeniden düştü. Hatta Acun Ilıcalı, Nisa'nın klinikte olmasının sebebini de psikolojik olarak açıkladı. Yani Nisa yine psikolojik sıkıntıları nedeniyle gönüllüler takımına destek veremedi. Peki bu durumda Nisa elendi mi? Diskalifiye mi oldu çok merak edildi.



Survivor Nisa elendi mi? Diskalifiye mi oldu



Survivor 2020'de henüz Nisa'nın elenmesi ve diskalifiye olması gibi bir durum söz konusu değil. Instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınla bu duruma açıklık getiren Ilıcalı, Nisa'nın psikolojik olarak yarışmayı kaldıramadığı sıkıntısının bu olduğunu bir kez daha söyledi. Ancak Nisa'nın isterse yarışmadan ayrılabileceğini de söyleyen Ilıcalı, acil durum konseyi yapılacak. Tamam mı devam mı kararını ise Nisa verecek dedi. Yani bu durumda Nisa'nın elenmesi ya da diskalifiye olması gibi bir durum söz konusu değil. Survivor'a devam edip etmemek ise tamamen Nisa'ya kalmış durumda.



Eğer Nisa yarışmadan ayrılmak isterse elenecektir ancak her şeye rağmen devam ederse Survivor'da kalacaktır.