Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor bu akşam birleşme partisiyle bölümüyle ekranlara geldi. Dokunulmazlık mücadelesinin yaşandığı yeni bölümde ünlüler ve gönüllüler eksilmemek için kan ter içinde yarışmıştı.

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor bu akşam birleşme partisiyle bölümüyle ekranlara geldi. Dokunulmazlık mücadelesinin yaşandığı yeni bölümde ünlüler ve gönüllüler eksilmemek için kan ter içinde yarışmıştı. Ancak bugün Nisa ortalıkta yoktu.



Nisa birazdan birleşme partisine gelecek!



Nisa Bayılmıştı?

Küresel Belirsizlikler Altın Fiyatlarını Yukarı Taşıyor: Uzmanlar Yükseliş Trendinin Devamını Öngörüyor Küresel Belirsizlikler Altın Fiyatlarını Yukarı Taşıyor: Uzmanlar Yükseliş Trendinin Devamını Öngörüyor


Survivor Nisa neden bayıldı? Sağlık durumu nasıl? Survivor 15 Mart Nisa elendi mi? Diskalifiye mi olacak? her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 15 Mart Pazar akşamı 20. bölümüyle ekranlara geldi. Dokunulmazlık yarışının ikinci kısmının oynandığı yeni bölümde Nisa'nın bayılması herkesi korkuttu. Arkadaşlarının yanında bir anda yere yığılan Nisa'ya ne olduğunu herkes çok merak etti. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde ele aldık.





SURVİVOR NİSA NEDEN BAYILDI?



Survivor 15 Mart günü oynanan dokunulmazlık oyununda Nisa bayıldı. Son 10 gündür neredeyse hiç oyun kazanamayan gönüllü takımı oldukça aç. Haliyle bu durum da yarışmacıların dayanıklılıklarını bir hayli etkiliyor. Tahminimize göre gerek açlık gerek sıcak hava nedeniyle Nisa da halsiz düştü ve baygınlık geçirdi.



Zaten Survivor'ın doktoru Metin Kuş da hemen genç yarışmaya müdahale etti. Peki bayılan Nisa elenecek mi? Diskalifiye mi olacak? Hadi gelin bakalım...





SURVİVOR NİSA ELENDİ Mİ? DİSKALİFİYE Mİ OLACAK? 



Bu sorulara hemen yanıt verelim. Hayır ufak bir baygınlık geçiren Nisa, yarışmada kalmaya devam edecek. Çünkü herhangi bir sakatlık vs. gibi ciddi bir durumu yok.