Survivor Sancakay Ilım Morgül sakatlandı! 2021 Survivor Sancakay yarışmadan ayrıldı mı, devam edecek mi? her yerde aranmaya başladı. TV8 ekranlarında her yıl reyting rekorları kıran Survivor yeni sezonuyla 9 Ocak Cumartesi izleyici karşısına çıktı.

Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi? Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi?
Survivor Sancakay Ilım Morgül sakatlandı! 2021 Survivor Sancakay yarışmadan ayrıldı mı, devam edecek mi? her yerde aranmaya başladı. TV8 ekranlarında her yıl reyting rekorları kıran Survivor yeni sezonuyla 9 Ocak Cumartesi izleyici karşısına çıktı. Ünlüler ve gönüllüler arasında ilk ödül ve dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor geçtiğimiz yıl olduğu gibi sakatlıkla başladı. Survivor 1. bölümde; gönüller takımındaki Sancakay Ilım Morgül parkurda sakatlandı. Peki Survivor Sancakay Ilım Morgül iyi mi? Sancakay yarışmada kalacak mı?

9 Ocak Survivor Sancakay sakatlandı!


TV8'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yeni sezonu başladı. 9 Ocak akşamı yayınlanan ilk bölümde ise sakatlık şoku yaşandı. Gönüllüler takımının kadın yarışmacılarından Sancakay Ilım Morgül sakatlandı. Parkurda acılar içinde kalan Sancakay'ı gören Ilıcalı, doktoru oraya çağırdı. Peki Survivor Sancakay Ilım Morgül'ün sağlık durumu nasıl?


Survivor Sancakay yarışmadan ayrıldı mı?


Sancakay Ilım Morgül'ün ciddi bir sakatlık yaşayıp yaşamadığını henüz bilmiyoruz. Bu konuyla ilgili detaylar Survivor 1. bölüm yayınlandığı sırada ortaya çıkacaktır. Sancakay'ın durumu belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.

Survivor Sancakay Ilım Morgül kimdir? Kaç yaşında


Survivor yarışmacısı Sancakay, 30 Ocak 1997 İstanbu doğumlu. İşte Sancakay Ilım Morgül'ün kendi ağzından hayatının özeti..

“Merhaba ben Sancakay Ilım Morgül. İzmir ve Rize’de büyüdüm. Spor hayatıma ritmik jimnastik ile başladım. Lise 3’e kadar İzmir’de okudum ve futbol kariyerime futsal ile başladım daha sonra yeşil sahaya geçtim. Lise 4’de Rize’nin Rizespor takımına transfer olup orada liseyi bitirdim ve futbol kariyerime devam ettim. Karadeniz Teknik Üniversitesinde Rus dili edebiyatı bölümünü 2yıl okudum. Türkçe harici iki dil biliyorum İngilizce ve Rusça. Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girip kazandıktan sonra İstanbul’a taşındım ve şuan lisans 4. Sınıftayım. 2 sezon Kadıköy theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen Ofsayt oyununda başrol oynadım ve 5 yıldır Hayal Kahvesi ile anlaşmalı olarak sahne alıyorum vokal olarak. Kendi bestelerimi seslendiriyorum ve Gitar çalıyorum.”