Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunuduğu Survivor haftanın 7 günü ekranlara gelmeye devam ediyor. Her çarşamba sembol oyunu oynanan yarışmada bugün de heyecan doruktaydı.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunuduğu Survivor haftanın 7 günü ekranlara gelmeye devam ediyor. Her çarşamba sembol oyunu oynanan yarışmada bugün de heyecan doruktaydı. 6 Mayıs Çarşamba akşamı oynanan sembol oyununda kazanan kim oldu çok merak ediliyor. Ünlüler ve gönüllüler arasında çeyrek finali garantilemek isteyen yarışmacılar sembolü alabilmek için her şeylerini ortaya koydu. Peki Survivor sembol oyununu kim kazandı? 6 Mayıs 2020



Survivor sembol oyununu kim kazandı?



Survivor'da bu akşam sembol oyunu finalini kadınlarda Nisa ve Aycan yaptı. Kazanan ise Nisa oldu. Böylece şimdiye kadar Nisa toplamda 3 sembol kazanmış oldu. Ardından erkekler geldi. Sembol oyununda erkekler finalini Ersin ve Yasin oynadı. Kazanan ise 2 -1 skorla Yasin oldu. Böylece orman evine giden takım direk olarak gönüllüler oldu.



Sembol oyununda Yasin ve Mert arasında gerginlik!



Öte yandan sembol oyunu sırasında Yasin ve Mert arasında gerginlik yaşandı. Geçtiğimiz gün Yunus Emre'yi "atamıyor" diyerek demoralize eden gönüllülerden intikam almak isteyen Mert, Yasin için atamıyor dedi. Buna çok sinirlenen Yasin ise o an oyunu bıraktı. Ancak sonrasında kazandı.





6 Mayıs Survivor takım oyununu kim kazandı?



Ardından Survivor'da takım oyunu heyecanı yaşandı. Gözleri bağlı olarak yarışan ünlüler ve gönüllülerden kazanan takım annelerine tektaş yollayacak. Öte yandan ızgara tavuk, püre ve gazlı içecek ödülünü içecek. Şu an 4 -4 e gelen oyunu kazanan henüz belli olmadı.

PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek! PTT'den emeklilere kredi kampanyası başladı: 70.000 TL'ye kadar nakit ödenecek!