Ekranların en çok izlenen programı olan Survivor, öyle bir girdi ki tüm diziler için ekran macerası sonlanması gündemde. Sadece gönül Dağı dizisinden reyting alamayan Survivor, en büyük çelmesini Sen Çal Kapımı dizisine çaktı.

Ekranların en çok izlenen programı olan Survivor, öyle bir girdi ki tüm diziler için ekran macerası sonlanması gündemde. Sadece gönül Dağı dizisinden reyting alamayan Survivor, en büyük çelmesini Sen Çal Kapımı dizisine çaktı. Sen Çal Kapımı tarihin en düşük reytingini alarak yayından kaldırılması gündemde.

Sen Çal Kapımı çakıldı!

Sen Çal Kapımı dizisi yayınlandığı günden beri en düşük reytingleri aldı. Hemde tüm hayranlarının merakla beklediği bir bölümle ekrana gelmesine rağmen Sen Çal Kapımı dizisi çakıldı. Sen Çal Kapımı, Total 3 AB 3 ve ABC 4 reyting alarak adeta çakıldı. 13. sırada yer alan Sen Çal Kapımı içim yolun sonu göründü.

Kuzey Yıldızı bile riskli!

Cumartesi akşamların en çok izlenen dizisi Kuzey Yıldızı, 6.31 reyting Total aldı ancak reklam kuşağı AB 2 reyting alarak adeta şok etti. Sadece Gönül Dağı dizisinden reyting alamayan Survivor, İbo Show programını da bitirdi. Ekranlarda büyük bir şok yaşanıyor.

Survivor başladı, Sen Çal Kapımı bitiyor!

FOX TV, Savaşçı başta olmak üzere 3 dizi daha hazırda bekliyor. Zümrüdüanka dizisinin bitmesiyle bir dizi daha bitirmek zorun kalan FOX TV, Baraj dizisinin uçmasıyla tek bitecek dizisi Sen Çal Kapımı dizisi oldu. Kefaret ve Sen Çal Kapımı dizisi arasında seçimi bugün belli olsa da Sen Çal Kapımı için final kararı geliyor.

Sen Çal Kapımı yayından kaldırılıyor!

Kerem Bursin ve Hande Erçel başrollerinde yer aldığı ve hayranlarının en çok merak ettiği öpüşmeli sahnelerin yer aldığı Sen Çal Kapımı ekran macerasını tamamladı. Sen Çal Kapımı dizisi çok düşük reyting almasına hayranları Survivor izleyenlere yazık diyerek tepki gösterse de Sen Çal Kapımı izleyenlerin hepsinin Survivor geçmesiyle bu kayıp yaşandı.

Survivor genelde ilk başta uçan reytingler alarken, ortalara doğru reytingleri düşüp sona doğru artıyor. FOX TV çok dizini olması nedeniyle Sen çal Kapımı dizisi bitiyor. Başka bir kanalda olsa devam etse de şimdi Exxen gibi bir platform olduğu için Sen Çal Kapımı Exxen olabilir!