Survivor Sercan kimi söyledi? Survivor bugün kim eleme adayı oldu  çok merak edildi. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 27 Haziran Cumartesi akşamı 120.

Survivor Sercan kimi söyledi? Survivor bugün kim eleme adayı oldu  çok merak edildi. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 27 Haziran Cumartesi akşamı 120. bölümüyle ekranlara geldi. Çeyrek final heyecanının hızla devam ettiği yarışmada haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. İki haftadır bireysel olarak oynanan dokunulmazlık oyununda finali Berkan ve Sercan oynadı. Son dönemde oldukça formda olan Sercan, 2-0 skorla dokunulmazlığı aldı. Peki Suvivor Sercan kimi seçti? İlk aday kim oldu





Survivor Sercan kimi söyledi? 27 Haziran



Survivor'da ada konseyinde isim söylemesi gereken Sercan, stratejik davrandığını söyledi. Survivor'da 27 Haziran akşamı Sercan, Berkan'ın adını söyledi. Böylece haftanın ilk eleme adayı Berkan oldu. 



Öte yandan Survivor yeni bölüm tanıtımında; Yasin'in 2. dokunulmazlık oyununda sakatlanması izleyenleri korkuttu. Herkes Survivor Yasin sakatlandı mı? Diskalifiye mi olacak merak etti. Tahminlerimize göre parkurda ayağı takılıp düşen Yasin'in bağırması olayın sıcaklığıyla yaşanan bir şey. Ancak çok da ciddi bir şey olacak gibi görünmüyor. Yani özetle Yasin diskalifiye olacak şekilde sakatlanmadı.



Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor! Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor!


Survivor Sercan ve Nisa arasındaki ses kaydı ne? Neler konuştular



Ayrıca Survivor 121. bölüm framganında; Acun Ilıcalı'nın konseyde Sercan ve Nisa arasındaki ses kayıtlarının bulunduğunu ve bu konuyu çözüme kavuşturacaklarını açıkladı. Tabi haftalar boyunca konuşulan Sercan ve Nisa arasındaki muhabbette kim ne söyledi her yerde aranmaya başladı.



Çünkü geçtiğimiz hafta yeniden alevlenen Sercan ve Nisa olayında, Nisa ortada hiçbir şey olmadığını ancak Sercan'ın kendisini reddetmesini kabul edemediğini söyledi. Sercan ise olayların tek taraflı olmadığını, hatta Nisa'nın kendine not yolladığını söyledi. Ada röportajında notları gösteren Sercan, Nisa ile gizli buluştuklarını hatta nottaki ayı Anlat Bakalım'da aynı anda aya baktıkları için çizdiğini söyledi. Haliyle bu durum iki yarışmacının fanlarını birbirlerine düşürdü.