Survivor Sercan Nisa aşkı ortaya çıktı! Sercan Yıldırım ve Nisa aşk yaşıyor mu? her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2020 yılında da bomba gibi devam ediyor.

Survivor Sercan Nisa aşkı ortaya çıktı! Sercan Yıldırım ve Nisa aşk yaşıyor mu? her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2020 yılında da bomba gibi devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler arasındaki mücadelenin tüm hızıyla devam ettiği Survivor'da bomba bir iddia ortaya atıldı.



Survivor 2020'de geçtiğimiz hafta Sercan ve Barış birbirine girmişti. Oyun sırasında neredeyse birbirine saldırcak konumuna gelen yarışmacılardan Sercan konuyu şöyle açıkladı. Barış'a daha önce bir sırrını verdiğini söyleyen Sercan, Barış'ın bunu ada değiştirdiği zaman karşı tarafa söylediğini bu nedenle çıldırdığını açıkladı. İşte iddialara göre bu büyük sır Sercan'ın Nisa'dan hoşlanmasıydı...



Sosyal medyada da bu iddia büyük bir yankı bulurken Sercan'ın bardağındaki detay aşkı ele verdi. Çünkü Sercan'ın adada kullandığı bardakta yan yana işli S ve N harfi var. İşte Sercan Yıldırım'ın bardağı...



Emeklilere Çifte Bayram! Hem Zam Hem de Çifte Maaş! Emeklilere Çifte Bayram! Hem Zam Hem de Çifte Maaş!


Survivor Sercan Yıldırım Kimdir?



5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da doğdu. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.



2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşamasıyla birlikte 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuş, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giymiştir.



Survivor Nisa kimdir?



Yarışmanın favorilerinden Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998’de Çekya’nın başkenti Prag’ta doğdu. Nisa, 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka’da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018’de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.