Survivor Sercan'a ne oldu? Sakatlandı mı? Sağlık durumu nasıl? Yarışmaya veda mı edecek her yerde aranmaya başladı. Tv8'in sevilen yarışması Survivor bu akşam 51.

Survivor Sercan'a ne oldu? Sakatlandı mı? Sağlık durumu nasıl? Yarışmaya veda mı edecek her yerde aranmaya başladı. Tv8'in sevilen yarışması Survivor bu akşam 51. bölümüyle ekranlara geliyor. Dokunulmazlık heyecanı yaşanan yeni bölümde Sercan oyun sırasında vücudunu çarptı. Acı çeken Sercan'ın son durumu araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Sercan'a ne oldu? Sercan sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...



Survivor Sercan'a ne oldu? 

Emekliye Ek Ödeme ONAY Aldı: 30.000 TL'ye Kadar Hesaplarda! Emekliye Ek Ödeme ONAY Aldı: 30.000 TL'ye Kadar Hesaplarda!


Dokunulmazlık oyunu sırasında Barış ile oyuna çıkan Sercan, parkurun başında sakatlandı. Havuzdan çıkan ve vücudunu çarpan Sercan olduğu yere yığıldı ve kımıldayamadı. Ardından Doktor Ulaş'ın müdahale ettiği Sercan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Peki Sercan Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl?





19 Nisan Sercan Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl?



Konuyla ilgili net bir bilgi henüz gelmedi. Ancak bugün Survivor Panaroma'ya katılan Acun Ilıcalı, Sercan'ın sakatlandığını ve oynayamacağını söyledi. Tabii Sercan'ın durumuyla ilgili net bir bilgi gelir gelmez haberimizde olacak.



Sercan Yıldırım kimdir?



Sercan Yıldırım 5 Nisan 1990 yılında Bursa'da dünyaya geldi. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Sercan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.



2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşamasıyla birlikte 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuş, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giymiştir.