Survivor şok eleme! 12 Mayıs kim elendi Final adayı elendi! Cemal Can mı Berkan mı her yerde aranmaya başladı. TV8 ekranlarında haftnın her günü yayınlanan Survivor heyecan dolu bölümleriyle herkesi ekran başına kitlemeye devam ediyor.

Survivor şok eleme! 12 Mayıs kim elendi Final adayı elendi! Cemal Can mı Berkan mı her yerde aranmaya başladı. TV8 ekranlarında haftnın her günü yayınlanan Survivor heyecan dolu bölümleriyle herkesi ekran başına kitlemeye devam ediyor. Bu haftada oldukça aksiyonlu gelişmelerin yaşandığı Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybetti. Ardından isim yazan gönüllüler Berkan'ı aday gösterdi.





Ertesi gün oynanan 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ise ünlüler oldu. Son zamanlarda adeta kaynamaya başlayan ünlüler takımında potaya giren isim Mert oldu. Hal böyle olunca salı akşamı yayınlanacak olan 74. bölümde sms birincileri ve diğer eleme adayları çok merak edildi. Herkes Survivor 12 Mayıs kim elendi? Final adaylarından biri mi gitti? Cemal Can mı Berkan mı? çok merak etti. 



Çünkü Survivor 74. bölüm tanıtımdaki konsey görüntülerinde çok üzgün olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı final adayının elendiğini açıkladı. Hal böyle olunca tanıtımı izleyen herkesin aklına Cemal Can, Berkan ve Mert geldi. Peki Survivor bu hafta adaya veda eden kim oldu? 



Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!


Survivor kim elendi? 12 Mayıs 2020



Bu sorunun yanıtını henüz bilemiyoruz. Ancak tahminlere göre bu hafta gönüllüler takımından birinin veda edeceği düşünülüyor. Hatta ilk gelen bilgilere göre Survivor'a veda eden ismin Cemal Can Canseven olduğu yönünde. Peki Survivor final adaylarından biri mi gitti?



Öte yandan diğer bir tahmin ise her fırsatta Mert'e takılan ve onunla şakalaşan Acun Ilcalı'nın üzgünlüğünün bu sebeple olduğu... Yani Survivor'a 12 Mayıs akşamı Mert'in veda edeceği söyleniyor. Bu nedenle de Ilıcalı bu kadar üzülüyor.