Survivor şok veda! Mert öcal Survivor 2020 veda mı etti? her yerde aranmaya başladı.  TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor yeni bölümleriyle izleyiciler ekran başına kitlemeye devam ediyor.

Survivor şok veda! Mert öcal Survivor 2020 veda mı etti? her yerde aranmaya başladı. TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor yeni bölümleriyle izleyiciler ekran başına kitlemeye devam ediyor. Bu haftada oldukça aksiyonlu gelişmelerin yaşandığı Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybetti. Ardından konseye giden ünlüler Aycan ve Mert'i yazdı. Böylece ilk eleme adayları Aycan ve Mert oldu.



Ertesi gün oynanan 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ise gönüllüler oldu. 10 -3 skorla oyunu kaybeden gönüllüler konseye gitti. Ancak konsey öncesi Yasin bu hafta da adının yazılmasını istedi. Fakat Evrim, Berkan ve Barış'ın tavırlarını fark eden Yasin, bu kararını değiştirdi. Buna aldırmayan Nisa ise Evrim, Berkan ve Barış ile birlikte Yasin'i yazdı. Yani gönüllüler de potaya giren isim Yasin oldu. Hal böyle olunca salı akşamı yayınlanacak olan 81. bölümde sms birincileri ve diğer eleme adayları çok merak edildi. Herkes Survivor 19 Mayıs kim elendi? Final adaylarından biri mi gitti? Mert Öcal mı elendi? çok merak etti. 





Çünkü Survivor 81. bölüm fragmanında hararetli geçen konseyde Elif'in kalbini tutması ve Yunus Emre'nin üzgünlüğü dikkat çekti. Ardından da gönüllülerde şaşırma seslerinin yükselmesi herkesi meraklandırdı. Bu görüntüleri ilzeyen herkes Survivor Mert Öcal mı elenecek? diye aramaya başladı. Peki Survivor bu hafta elenen kim oldu?

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı




19 Mayıs 2020 Survivor kim elendi? 



Bu sorunun yanıtını henüz bilemiyoruz. Ancak tahminlere göre bu hafta ünlüler takımından birinin veda edeceği düşünülüyor. Hatta ilk gelen bilgilere göre Survivor'a veda eden ismin Mert Öcal olduğu yönünde. Peki Survivor final adaylarından biri mi gitti?



Survivor'a bu akşam veda eden isim belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız...