16 Şubat Pazar günü yayın hayatına başlayan Survivor ilk bölümüyle ekranlara geldi. Survivor 1.

16 Şubat Pazar günü yayın hayatına başlayan Survivor ilk bölümüyle ekranlara geldi. Survivor 1. bölümde hem dokunulmazlık hem de ödül oyunu oynandı. İki oyunu da ünlüler takımı kazandı. Programın en iddialı isimlerinden olan Uğur Pektaş ilk oyunda yer almasına rağmen ikinci oyunda yer almadı. Bu durumu izleyenler hemen fark etmedi.

13 Milyon 200 Bin Emekliye Müjde! Nisan Ayında 12300 TL Ödenecek 13 Milyon 200 Bin Emekliye Müjde! Nisan Ayında 12300 TL Ödenecek


Dünkü bölümde de Uğur Pektaş olmayınca yakışıklı oyuncunun hayranları Uğur Pektaş elendi mi diskalifiye mi oldu? aramaya başladı. Hatta sosyal medyada Uğur Pektaş'ın diskalifiye olduğu iddiaları ortaya atıldı. Peki Uğur Pektaş neden yok? İşte detaylar...



Survivor 2020 Uğur Pektaş Neden Yok?



Acun medya programı almadan önce Survivor ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanmış ve Uğur Pektaş da ilk yarışmacılardan bir tanesi olarak kendini izlemiştik. Ancak sonrasında programın telif haklarını Acun Medya aldı ve oyuncunun yıllar sonra yeniden yarışacak olması merak uyandırdı.



Uğur Pektaş Survivor'a katılmadan önce bağında ve belindeki sakatlıklarının yeniden nüksetmesi nedeni ile ilk bölümde kendisini çok zorladı. Bu zorlama neticesinde uzun süredir bacağındaki sakatlık yeniden nüksetti. Uğur şu sıralar yarışmalardan biraz uzak duruyor. Yani Uğur Pektaş Survivor'a devam edemeyecek.