Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor ünlüler eleme adayı kim oldu? 10 Mart Salı kim elenecek? her yerde aranmaya başladı. Tv8 ekranlarında haftanın 5 günü yayınlanan Survivor yeni sezonda ünlüler gönüllüler mücadelesiyle ekranlara geliyor

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor ünlüler eleme adayı kim oldu? 10 Mart Salı kim elenecek? her yerde aranmaya başladı. Tv8 ekranlarında haftanın 5 günü yayınlanan Survivor yeni sezonda ünlüler gönüllüler mücadelesiyle ekranlara geliyor. Rekabetin neredeyse her oyunda had safhada olduğu yarışmanın bu akşam yayınlanan 15. bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. 



İki aşamalı oynanan dokunulmazlık oyununda ilk oyunu gönüllüler takımı kazanmıştı. 8 Aralık Pazar akşamı da 2. oyunun oynandığı Survivor'da ünlüler takımı canla başla mücadele etti ve oyunu kazandı. Böylece final oyunu oynandı. 3 olanın kazandığı dokunulmazlık oyunu finalini gönüllüler takımı oldu.



Böylece ünlüler takımı 3 hafta üst üste dokunulmazlık oyunu kaybetti. Ardından konseyin yayınladığı Survivor'da ünlüler takımında farklı sesler yükseldi. Bireysel röportajlarda kadın yarışmacılar açısından sıkıntılı olduğunu düşünen ünlüler takımının erkekleri bir kadını daha elemeyi karar verdi. Peki ada konseyinde kimin adı çıktı?





SURVİVOR ÜNLÜLER İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

TBMM onay verdi: 10 bin TL kredi verilecek! 18 Yaş üzerinde olanlar ödeme alacak! TBMM onay verdi: 10 bin TL kredi verilecek! 18 Yaş üzerinde olanlar ödeme alacak!


Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor yarışmasının 15. bölümüde dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybetti. 3 haftadır üst üste yarış kaybeden ünlüler takımında bu hafta bir kişi daha gidecek.



İlk olarak kendi oylamalarıyla aday çıkaracak olan ünlüler ardından sms oylamasında en çok oy alan iki yarışmacının verdiği isimlerle üç aday belirleyecek. Akabinde en düşük smsi alan ünlü yarışmacı Survivor'a veda edecek.



Öte yandan oylama sırasında ünlüler takımındaki kadın yarışmacıların Barış'ı yazması herkesi şaşırtırken, erkek yarışmacılar da Aşkım'ı yazdı.



Survivor 8 Mart gecesinde ünlüler takımının ilk eleme adayı Aşkım oldu.