TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 9 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümde bir ödül ve bir dokunulmazlık oyunu oynanırken; bir ada konseyi de yapılacak.

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 9 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümde bir ödül ve bir dokunulmazlık oyunu oynanırken; bir ada konseyi de yapılacak. Konseyde yarışmacıları bilgilendiren Acun Ilıcalı'nın gönüllüler takımındaki bir kadın yarışmacının ünlüler takımına geçeceğini söylemesi merak uyandırdı. Peki Survivor ünlüler takımına kim geçecek? Takım değiştiren kadın yarışmacı kim? İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını sunuculuğunu üstlendiği Survivor yeni sezonuyla bu akşam ilk kez izleyici karşısına çıkacak. 2021 yılında da ekranlara gelecek olan Survivor 1. bölümde; iki oyun sonrası ilk konsey yapılacak. Bu konseyde ise takımlar arasında bir yarışmacı alışverişi olacak. Iıcalı'nın tanıtımda söylediğine göre gönüllüler takımından bir kadın yarışmacı ünlüler takımında yarışacak. Hal böyle olunca Survivor ünlüler takımına geçen kadın yarışmacı kim? aranmaya başladı.

Her yıl farklı farklı sürprizlerin olduğu Survivor'da; Ilıcalı bu yıl izleyenlere büyük bir seyir zevki yaşatacak. Geçtiğimiz sezon büyük bir başarıyla hemen hemen haftanın her gün ekranlara gelen Survivor ilk bölümde takımlar arası yarışmacı değişimiyle heyecan dorukta olacak. Gönüllüler takımından bir kadın yarışmacı ünlüler takımında mücadele edecek. Peki Survivor takım değiştiren kadın yarışmacı kim? Sizler için derledik.


Survivor ünlüler takımına kim geçecek?


Survivor ilk bölümde takım değiştiren yarışmacı hakkında henüz kesin bir bilgi yok. Ancak sosyal medyada yapılan tahminlere göre; bu isim İlayda Şeker ya da Hanzade Ofluoğlu olacak. Survivor İlayda'nın takım değiştirmesi daha muhtemel görünüyor. Öte yandan bu durum takım değiştiren kadın yarışmacı için büyük ihtimalle dezavantajlı olacaktır. Ancak eğer geçiş yapan yarışmacı performansıyla takıma katkıda bulunur ve doğru ilişkiler kurarsa birleşme partisini görene kadar yarışmada kalabilir.

Yukarıda da söylediğimiz gibi 9 Ocak akşamı gönüller takımından ünlüler takımına geçen yarışmacı yapılan oylama sonrası İlayda oldu.


Survivor Olayda Şeker kimdir? Kaç yaşında


Dominik Cumhuriyeti’nde yapılan Survivor'da yarışacak İlayda Şeker, 1994 Nevşehir doğumlu. 18 yaşına kadar Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ailesiyle yaşayan yarışmacı, Sakarya Üniversitesi’nde okuduktan sonra İstanbul’da yaşayan dedesinin yanına gelmiştir.

Survivor 2021 yarışmacıları kimler? Adları ne


Öte yandan Survivor yarışmasında bu sezon yarışacak isimler de çok merak ediliyor. Issız adalarda hayatta kalmak için mücadele edecek olan yarışmacılar, Survivor 2021 şampiyona olmak için aylar boyunca canla başla mücadele edecek. İşte Survivor 2021 ünlüler ve gönüllüler takımında yarışacak yarışmacılar...

Survivor ünlüler takımı:

-Melis Sezer

-İsmail Balaban

-Meryem Kasap

Hayrettin

-Barış Özbek

-Çağrı Atakan

-Merve Aydın

-Batuhan Karacakaya

-Öykü Çelik

-Cemal Hünal

Survivor gönüllüler takımı:

-Yiğit Poyraz (Tekstil Mümessili)

-Sancakay Ilım Morgül (Oyuncu ve ses sanatçısı)

-Emin Günenç (Oyuncu)

-Sena Özdemir (Atlet)

-Steven Salam (Futbolcu)

-Aleyna Kalaycıoğlu (Plaj voleybolu oyuncusu)

-Hanzade Ofluoğlu (Sunucu ve flagfootball oyuncusu)

-Yunus Emre Karabacak (Pehlivan)

-Sultan Reşat Hacıahmetoğlu (Vücut geliştirmeci)

-İlayda Şeker (Öğrenci)

-Ayşe Yüksel (Tenis antrenörü)

-Uğurtan Dora (Oyuncu, tercüman, sporcu)