Survivor veda eden kim oldu? 9 Temmuz Survivor hangi yarışmacı elendi her yerde aranmaya başladı. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'ınn üstlendiği survivor 2020'de final haftası geldi çattı.

Survivor veda eden kim oldu? 9 Temmuz Survivor hangi yarışmacı elendi her yerde aranmaya başladı. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'ınn üstlendiği survivor 2020'de final haftası geldi çattı. Son olarak sercan Yıldırım'ın elendiği yarışmada dokunulmazlık maratonu başladı. Dün oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Cemal Can kazandı ve Elif'i eleme adayı gösterdi. 9 Temmuz Perşembe günü de yeni bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Haliyle Survivor 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? çok merak edildi. İşte detaylar...



Survivor 9 Temmuz günü yeni bölümüyle ekranlara geldi. Final dörtlüsüne adını yazdırmak isteyen yarışmacılar 2. dokunulmazlık oyununda kıyasıya rekabet ederken, finali Berkan ve Cemal Can oynadı. Survivor 2. dokunulmazlık oyununu kazanan isim Berkan oldu. Eleme konseyinde isim söylemeye hak kazanan Berkan, Cemal Can'ın ismini verdi. Böylece Elif ve Cemal Can eleme potasına girdi.





Survivor veda eden kim oldu?



Survivor'da bugün elenen isim Elif oldu. Yarışmanın başından beri performansı ve karakteriyle herkesin takdirini kazanan hatta iki araba ödülünde de galip gelen Elif, final dörtlüsüne kalamadan elendi. Böylece ünlüler takımından kimse finale kalamadı. 





Survivor final dörtlüsü belli oldu mu?



Elif'in de elenmesiyle Survivor'da 4 finalist kaldı. Bu isimler Barış Murat Yağcı, Berkan Karabulut, Cemal Can Canseven ve Yasin Obuz oldu. Canlı yayında oyun oynayacak bu dörtlüden biri dokunulmaz olacakken, diğer 3 kişi oylamaya çıkacak. Ardından final için istanbul'a gidecek yarışmacılardan biri erken elenecek, diğer iki kişi ise final koltuğunda oturacak. 



Öte yandan Survivor son bölümde Acun Ilıcalı ve Barış Murat Yağcı arasında atış oyunu oynandı. 10'a ulaşanın kazandığı turlardan ilkinde Acun Ilıcalı galip geldi. İkinci oyunu ise Barış kazandı. Final oyununda 5 olan kazanacaktı ve oyunu alan Barış Murat Yağcı oldu. 

Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Ziraat Bankası, TEB ve Akbank Emeklilere Müjde Verildi! 3 Bankadan 11000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!