Survivor 2020 bu sezon ünlüler gönüllüler mücadelesiyle ekranlara geliyor. 9 Mayıs akşamı da 71.

Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak

Survivor 2020 bu sezon ünlüler gönüllüler mücadelesiyle ekranlara geliyor. 9 Mayıs akşamı da 71. bölümüyle ekranlara gelen Survivor'a Yasin Obuz damgasını vuracak. Yeni bölüm tanıtımında heyecan dolu bir dokunulmazlık mücadelesini gördüğümüz Survivor'da Acun Ilıcalı'nın daha önce de uyardığı Yasin, Evrim'e bağırdı. Buna kayıtsız kalmayan Acun Ilıcalı da Yasin'i oyundan kovdu. Hal böyle olunca  Survivor Yasin diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı Yasin'i niye kovdu? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu soruları haberimizde yanıtladık...





9 Mayıs 2020 Acun Ilıcalı Yasin'i neden kovdu?



Survivor'da geçtiğimiz haftalarda Yasin'in Evrim'e bağırdığını duyan Acun Ilcalı onu uyardı. Ilıcalı Yasin'e "Evrim'e karşı tavırlarını hiç beğenmiyorum, biz programda kadınlara bağıran yarışmacı istemiyoruz" dedi. Bunun ardından Evrim'e karşı tavırlarına dikkat eden Yasin 71. bölümde oynanan dokunulmazlık oyununda adeta kendini kaybetti. Oyunu kaybedince hırsına yenik düşen Yasin, Evrim'e bağırdı hatta hakaret etti. Bu duruma müsaade etmeyen Acun Ilıcalı ise çok sinirlendi ve Yasin'i oyundan kovdu.



Özetle Acun Bey, Yasin'i Evrim'e bağırıp hakaret ettiği için kovdu. Peki Yasin Obuz diskalifiye mi oldu?



Survivor Yasin diskalifiye mi olacak? 



Yarışmada tutarsız tavırları ve sinirini kontrol edemeyen Yasin, Evrim'e hakaret etmesiyle çizgiyi aşacak. Bu durumu kabul etmeyecek olan Acun Ilıcalı %95 oranla Yasin'i diskalifiye edecektir. Yani Yasin Obuz yarın akşamki konseyde Survivor'a diskalifiye olarak veda edebilir. 





Survivor Yasin Obuz kimdir?



21 Kasım 1988'de Diyarbakır’da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.



İlk spor lisansı 1998’de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.



Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg'da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.



Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor’a seçildi.