Survivor'da çeyrek final heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Sercan'ın dokunulmazlık oyununu damga vurarak 3 oyun aldığı Survivor'a veda eden Nisa oldu.

Survivor'da çeyrek final heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Sercan'ın dokunulmazlık oyununu damga vurarak 3 oyun aldığı Survivor'a veda eden Nisa oldu. Bu duruma içerleyen Cemal, Barış ve Berkan ise Sercan'a bilendi. Yarın akşam 124. bölümüyle ekranlara gelecek olan Survivor kaptanlık mücadelesi ardından ödül oyunu oynanacak. Ancak Survivor yeni bölüm fragmanında Yasin'in parkurda yerde kalması ve dizini tutarak inlemesi izleyicileri meraklandırdı. Herkes Survivor Yasin sakatlandı mı? Yasin'in dizine ne oldu? Elenecek mi diskalifiye mi olacak



Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu! Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu!


Son zamanlarda belindeki sakatlık nedeniyle sık sık sıkıntı yaşayan Yasin, Survivor 124. bölümde de bir sakatlık geçirecek. Parkurda hızlı olmAk isterken ters bir hareket yapan Yasin, diziyle ilgili bir sıkıntı yaşayacak. Peki Yasin'in sakatlığı ciddi mi? Yasin Obuz elenecek mi diskalifiye mi olacak?



Survivor Yasin sakatlandı mı? Elenecek mi



Bu konuyla ilgili henüz bir şey bilmiyoruz. Ancak Yasin'in Doktor Ulaş ile birlikte ambulansta görülmesi ise sakatlığının ciddi olabileceği ihtimalini akıllara getirdi. Tabi Yasin'e ne olduğunu yarın yeni bölüm yayınlandığı zaman öğreneceğiz.





Eğer Yasin'in sakatlığı ciddi olursa Ersin'in başına gelen durumu yaşayabilir. Yani Yasin'in finale günler kala Survivor hayatı bitebilir. Ancak Yasin'in sakatlığı hafifse Doktor Ulaş elinden geleni yapacak ve dinlenecek olan Yasin bir an evvel toparlayacaktır.