Survivor Yasin ve Barış kavgası! Yasin ve Barış Diskalifiye mi olacak? çok merak edildi. Bugün Survivor Panaroma'ya konuk olan Acun Ilıcalı, 52.

Survivor Yasin ve Barış kavgası! Yasin ve Barış Diskalifiye mi olacak? çok merak edildi. Bugün Survivor Panaroma'ya konuk olan Acun Ilıcalı, 52. bölümde büyük bir kavga yaşanacağını ve belki de diskalifiye durumunun yaşanacağını söylemişti. İşte o kavganın detayları Survivor 20 Nisan tanıtımında ortaya çıktı. Survivor yeni bölümde ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunu için mücadele edecek. Lüks villada güzel bir geçirerek, annelerinin kendileri için seçtikleri yemekleri yiyecek olan yarışmacılar kazanmak için canlarını dişlerine taktı. Ancak bu sırada gönüllüler takımında gerilim tırmandı. Yıldızları bir türlü barışmayan Yasin Obuz ile Barış Murat Yağcı birbirlerine girdi. Şiddetli bir kavgaya tutuşan ikili yumruk yumruğa dövüştü. Bu görüntülerle şok olan izleyiciler ise Survivor Yasin ve Barış diskalifiye mi olacak? her yerde aramaya başladı.





Survivor Barış ve Yasin neden kavga etti?



Barış, gönüllüler takımına geçtiğinden beri ona karşı bir tavrı olan Yasin, oyun sırasında takıma yönelik sözler söyleyecek. Ardından oyun kaybedip gelen Barış, bunun suçlusu olarak Yasin'i işaret ederek bağıracak. Buna çok sinirlenen Yasin ise Barış'a beni mi kast ettin deyince ikili birbirlerinin üzerine yürüyüp, kavga edecek.





Survivor Yasin ve Barış diskalifiye mi olacak? 20 Nisan



Ödül oyununda kavga eden Barış ve Yasin için Acun Ilıcalı ve ekibi karar verecek. Normalde bu tarz kavgaları affetmeyen Ilıcalı, katıldığı canlı yayında diskalifiye durumu yaşanabilir diyerek mesajı verdi. Bu nedenle yumruklaşan Yasin ve Barış diskalifiye olabilir. Survivor'da yaşanan kavga ve akabindeki diskalifiye durumu netleşir netleşmez haberimizde olacak.





Survivor Yasin Obuz kimdir?



21 Kasım 1988'de Diyarbakır’da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.



İlk spor lisansı 1998’de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.



Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg'da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.



Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor’a seçildi.

15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler! 15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler!




Survivor Barış Murat Yağcı kimdir?



1991 yılında İzmir’de doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir. 1,92 boya sahip olan Barış, 88 kilogram ağırlığındadır.



Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmış ve bir dönem modellik yapmıştır.



Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan “Kocamın Ailesi” ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak “Şevkat Yerimdar” dizisinde “Bora” karakterini canlandırmıştır.