Survivor yeni aşk bombası! Evrim ve Mert aşk yaşıyor sevgili oldular her yerde aranmaya başladı.  Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2020 yılında da bomba gibi devam ediyor.

Survivor yeni aşk bombası! Evrim ve Mert aşk yaşıyor sevgili oldular her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2020 yılında da bomba gibi devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler arasındaki mücadelenin tüm hızıyla devam ettiği Survivor'da bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı.



Survivor 2020'de geçtiğimiz haftalarda Sercan Yıldırım ile Nisa'nın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ardından olay büyüyünce Nisa ve Sercan konuşmuş, Nisa onu ağabeyi gibi gördüğünü söylemişti. Sosyal medyada ortaya atılan yeni iddialara göre şimdi de Mert Öcal ile Evrim aşk yaşıyor. Mert'e olan tavırları ve sözleriyle herkesin dikkatini çeken Evrim, birleşme partisinde de Mert'e yakındı.



Öte yandan Yunus Emre'nin ada değiştirdiği zaman röportaj veren Evrim, "Ben de gidebilirdim, hem orada Mert'ciğim var" demişti. Bu sözler sosyal medyada çok konuşulurken herkes Survivor Evrim ve Mert aşk mı yaşıyor? Sevgililer mi? aramaya başladı.





Survivor Evrim ve Mert aşk mı yaşıyor?



Kulislerde konuşulanlara göre Survivor'da Evrim ve Mert arasında yeni bir aşk başladı. Birleşme partisinde de Mert ile yan yana olan ve röportajında da onun çok yakışıklı olduğunu söyleyen Evrim, fitili ateşledi. Survivor'da 22 Nisan Çarşamba akşamı oynanan voleybol oyununda Evrim, Ardahan ve Cemal Can'ı sadece Mert destekledi. Haliyle bu durum da aşk iddialarını iyice güçlendirdi.





Survivor Evrim kimdir?

Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak


29 yaşında olan Evrim Keklik, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başlayan ve 10 yıl boyunca devam eden Keklik kendisini şu şekilde anlattı:



Fenerbahçe Spor Kulübü sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti. Omzumda oluşan sakatlıktan dolayı tedavilerim uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım bu sırada Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim. Üniversite de 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdü. İstanbul'a ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyi ne başladım 1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum.



Survivor Mert Öcal kimdir?



Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. "Best Model of Turkey" seçilden sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı. Uzun bir süre mankenlik yaptıktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan Mert Öcal ilk olarak 2005 yılında Asla Unutma dizisinde Salih karakterini oynayarak başladı.Daha sonra Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz, Savaşçı gibi çeşitli dizilerde rol aldı. Yurtdışında ve yurtiçinde birçok katalog ve defilede yer alan Öcal, en son "Arka Sokaklar" dizisinde "Tarık" rolü ile izleyici karşısına çıktı. Survivor 2020 macerasını iddialı bir şekilde sürdüren Mert Öcal'ın finale kadar gidip gidemeyeceği ilerleyen günlerde belli olacak. 



Mert Öcal'ın Rol Aldığı Diziler:



İsimsizler (2017)

Savaşçı (Baran, 2017)

Aşk Yeniden (Ertan, 2015)

Bizim Okul (Murat, 2013)

Kız Annesi (Yalçın, 2011)

Görgüsüzler (Yılmaz, 2008)

Oyun Bitti (Murat, 2007)

Rüyalarda Buluşuruz (Murat, 2006)

Doktorlar (4. Sezon 2010

Nehir (2005)

Asla Unutma (Salih, 2005)



Rol Aldığı Filmler:



Defne'nin Bir Mevsimi (İnayet, 2016)

Mahmut İle Meryem (2012)

Takkeci Baba Rüya Peşinde (Vehbi, TV Filmi 2011)