Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Her cumartesi olduğu gibi bugün de ödül ve dokunulmazlık mücadelesinin olduğu yarışmaya iki yeni isim katıldı.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Her cumartesi olduğu gibi bugün de ödül ve dokunulmazlık mücadelesinin olduğu yarışmaya iki yeni isim katıldı. 2020 yılında sakatlıkların damga vurduğu Survivor'da son olarak Meryem ve Sercan sakatlanmıştı. Öte yandan gönüllüler takımında Gizem'in de sakat olması yedek yarışmacıların gelmesine neden oldu. Böylece Survivor 14 mart günü yayınlanan yeni bölümde iki yeni kadın yarışmacı geldi. Peki Survivor yeni gelen yarışmacılar kim? Ezgi ve İlayda ne iş yapıyor? İşte detaylar...





SURVİVOR İLAYDA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA



Gönüllüler takımına dahil olan İlayda, 21 yaşında ve tıp fakültesi 3. sınıf öğrencisi. Lisanslı voleybol oynamış ve kürek çekmiş. Survivor'a adapte olacağını söyleyen İlayda oldukça iddialı geldi.

Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeler Verdi! Maaş Alan Emeklilere O Kamu Bankasından Ödeme Olacak! Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeler Verdi! Maaş Alan Emeklilere O Kamu Bankasından Ödeme Olacak!


SURVİVOR EZGİ KİM? NE İŞ YAPIYOR



Ünlüler takımına katılan Ezgi,  eski jimnastikçi, şimdilerde eğitmenlik yapıyor.