Survivor Yunus Emre diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi oyundan kovdu her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor, 1 Haziran Pazartesi akşamı 94.

Survivor Yunus Emre diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi oyundan kovdu her yerde aranmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor, 1 Haziran Pazartesi akşamı 94. bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlülerden dört kişinin de eleme adayı olduğu heyecan dolu haftada yarın ödül oyunu heyecanı yaşanacak. İki takım da ödülü çok isterken gerginlik had safhada olacak. Bugün de adalarında gerginlik yaşayan Yunus Emre ve Berkan arasındaki kavga yarıknki oyuna da taşınacak. 



Yunus Emre'nin laflarına dikkat etmemesine çok kızan Acun Ilıcalı ise duruma müdahale etti. Daha önce de olduğu gibi Yunus Emre'yi Survivor 94. bölümde uyaran Acun Ilıcalı, uyarışmacı gülüp kendisini ciddiye almayınca Yunus Emre'yi oyundan ihraç etti. Hal böyle olunca Survivor sevenler Yunus Emre diskalifiye mi olacak? her yerde aranmaya başladı. 





Survivor Yunus Emre diskalifiye mi olacak?



Böyle bir şey olmayacak. Çünkü zaten ünlüler takımının dört üyesi de potada... Ancak Yunus Emre kalırsa Acun Ilıcalı, yarışmacının tavırları konusuna mercek tutacaktır. Fakat Yunus Emre'nin oyundan ihraç olması ünlülerin oyunu kaybetmesine neden olabilir. Bunu izleyip göreceğiz.



Emeklilere bu ay ara zam müjdesi! Seçim öncesi 4100 TL seyyanen zam formülü Emeklilere bu ay ara zam müjdesi! Seçim öncesi 4100 TL seyyanen zam formülü


Survivor Yunus Emre Özden kimdir? Kaç yaşında



29.03.1993 İstanbul/Silivri’de doğan ve hala Silivri’de ikamet eden model, 1.85 boyunda ve 82 kilo. 2 çocuklu ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi’nde Ulaştırma Lojistik okuyor.



Lise hayatında yaşadığı bir rahatsızlık sonucu çok kilo aldığını ve okuldayken aldığı kilolarla çok dalga geçildiği için okulu bir türlü sevemediğini ifade eden Yunus Emre, bu sebeple tedavisi sona erdiğinde okul çıkışı şehir stadında koşarak 96 kilodan 64 kiloya düşmeyi başarmış.



17 yaşına geldiğinde başvuru yaptığı ajanslarla katalog çekimleri yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week'lerde çıkmaya başladıktan sonra modelliğin bir parçasının da spor olduğunu ve bu nedenle kum torbasının başında saatler geçirdiğini, küçüklüğünde ise hep dövüşçü olmayı hayal ettiğini fakat ailesinin buna izin vermediğini söylüyor.



Daha sonrasında spor salonuna gelen profesyonel kick boxer, güreşçi ve karetecilerle yaptığı antremanlarda onlardan daha iyi olduğunu fark eden Yunus Emre, MMA dövüşlerine katılmaya başlıyor. 2019’da Türkiye 3.’sü, İstanbul 2.’si olan Yunus Emre, şu anda modellik ve yardımcı oyunculukla ilgilendiğini, aksiyon filmi çekmek ve dövüş kulübü sahibi olmak gibi hayalleri olduğunu ifade ediyor.



MMA federasyonunun bile hocam diyerek hitap ettiği bir manken dövüşçü olduğunu söyleyen Yunus Emre, MMA'nın kötülüklerden arınma yolu ve kendi çapında başarısızlıklardan başarılar çıkarma öyküsü olduğunu düşünüyor.