Survivor'da sürpriz aşk. Adı yakın arkadaşı Danla bilic, Nisa Bölükbaşı ve Aycan Yanaç'la anılan Cemal Can Canseven'in sürpriz aşkı ortaya çıktı. Survivor şampiyonu yaşadığı aşkla yeniden gündeme gelecek. İşte Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'in yeni

Emeklilere Özel: Nisan Ayında Kazanç Kapıları Açılıyor! Emeklilere Özel: Nisan Ayında Kazanç Kapıları Açılıyor!
Survivor'da sürpriz aşk. Adı yakın arkadaşı Danla bilic, Nisa Bölükbaşı ve Aycan Yanaç'la anılan Cemal Can Canseven'in sürpriz aşkı ortaya çıktı. Survivor şampiyonu yaşadığı aşkla yeniden gündeme gelecek. İşte Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'in yeni aşkı.

Survivor'da sürpriz aşk!

Survivor'da aşk bombası patladı. Survivor şampiyonu olan Cemal Can Canseven kalbini başka bir Survivor'a kaptırdı. Cemal Can Canseven, Survivor yarışmasında yarışan Fatma Günaydın'la aşk yaşıyor. Fatma ve Cemal aşklarını gizlemiyor.

Uğurlu bileklik artık onun!



Survivor 2020 biter bitmez uğurlu bilekliğini en sevdiğini vereceğini açıklayan Cemal Can Canseven'in bilekliğini artık Fatma Günaydın takıyor.

Cemal Can ve Fatma günaydın samimi halleri!

Survivor Cemal Can ve Fatma Günaydın bir partide yakınlaştı. Aşklarını kimseden gizlemeyen ikili Nişantaşı'ndaki parti sonrası başbaşa bir gece geçirdi. Cemal Can ve Fatma Günaydın çifti Fatma'nın evinde sabahladı.

Fatma Günaydın kimdir?



Neşeli bir yapısı olan Fatma Günaydın, 28 Nisan 1995 tarihinde Erzurum’da dünyaya geldi. Beş kardeşin en küçüğü olan Fatma Günaydın, 7. ve 8. sınıfta okulun kız futbol takımında oynadı. Bacakları çok kaslı olmaya ve çarpıklaşmaya başladığı için futbol hayatına son verme kararı aldı. Lisede ve üniversitede moda tasarım okudu. İlk iş hayatıma BKM yapımda başladı ve çok güzel projelerde çalıştı. (Bizim Köyün şarkısı, Deliha 2, Jet Sosyete 2. sezon)



Üniversite eğitimi ardından Üniversiteyi bitirdikten sonra İngilizce öğrenmek için Malta’ya gitti ve 6 ay yalnız yaşadı. Bu sürecin kendisini için bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Fatma Günaydın, tek kendi gücünü, özgüvenini fark edip isteyip de başaramayacağı hiç bir şey olmadığını anladı.