Survivor'da aşk sürüyor. Geçtiğimiz hafta Fatma Günaydın ve Cemal Can Canseven'in iki eski Survivor yarışmacının aşk yaşaması, hemen ardından Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşkı sonrası Survivor tarihinde bir ilk oluyor ve 3.

Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor!
Survivor'da aşk sürüyor. Geçtiğimiz hafta Fatma Günaydın ve Cemal Can Canseven'in iki eski Survivor yarışmacının aşk yaşaması, hemen ardından Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşkı sonrası Survivor tarihinde bir ilk oluyor ve 3. kez eski yarışmacılar aşk yaşamaya başlıyor.

Survivor Cup kadrosu belli oldu!

Acun Ilıcalı Exxen'de Survivor Cup turnuvası yapıyor. Avatar Atakan, Turabi, Adem, Sema, Seda, Nagihan Sahra, Furkan Kızılay gibi eski yarışmacıların yer aldığı programa Aycan Yanac ve Sercan Yıldırım'da son dakika katıldı.

Canlı yayından Mert itiraf etti!

Survivor'da bu sabah saatlerince Mert Öcal'dan Sercan ve Aycan aşkı ifşası geldi. Evrim Keklik ve Aycan Yanaç, Survivor Cemal Can, Mert Öcal ve Yasin Obuz'dan borç 50 bin TL istedi. Mert Öcal'ı arayan Aycan Yanaç'a cevap olarak Sercan'dan istesene sorusu yöneldi. Hemen olayı çözen Aycan Yanaç canlı yayındayız diyerek uyardı.

Aycan Yanaç kalbini Sercan Yıldırım'a kaptırdı!



Survivor'da son aşk sürprizi Aycan Yanaç ve Sercan Yıldırım arasında yaşandı. Program boyunca en çok yakıştırılan çift olan Sercan ve Aycan çifti yeni  bir aşka yelken açtı. Survivor'da program boyunca aşk acısı çeken Aycan Yanaç, aşk kapılarını milli yıldıza açtı. Sercan Yıldırım ve Aycan Yanaç çiftinin arası Aşkım Burçe Tunay'ın yaptığı öğrenildi.



Aşkım devreye girdi!



Hem Sercan Yıldırım hem Aycan Yanaç'ın en yakın arkadaşı olan Aşkım, iki eski milli yıldızın arasını yapmayı başardı. Sercan Yıldırım'ın çok uzun süredir hoşlandığı Aycan hayatında kimseyi istemiyordu. Ancak Aycan Yanaç büyük aşka karşılık vermemezlik yapamadı ve ikili aşk yaşamaya başladı.

Aycan Yanaç Bursa'yı çok sevdi!



Survivor çifti Aycan Yanaç ve Sercan Yıldırım İstanbul gecelerinde yakalanmamak için sürekli Bursa'da görüştüğü öğrenildi. Daha az magazin nedeniyle Aycan Yanaç, haftanın 3 günü Bursa'da kaldığı öğrenildi. Bursa'da bir futbol akademisi açan Sercan Yıldırım İstanbul'a pek gelmeme kararı aldı.

Aşkım youtube kanalında aşk var!



Aycan Yanaç ve Sercan Yıldırım aşkının ilk görüntüleri Aşkım Burçe Tunay, bugün Youtube kanalın atacağı videoda çok saklanmayacağı öğrenildi. Bursa'da geçen günleri vlogunu atacak olan Aşkım, Sercan Yıldırım ve Aycan Yanaç aşkına göndermeler ve mutluluk sözleri paylaşacağı öğrenildi. Sercan Yıldırım Aycan Yanaç aşkının duyurulması isteyen taraf olurken, Aycan aşkın duyulmasını istemiyor.

Aycan Yanaç kimdir?



Survivor Aycan Yanaç, 1998 doğumlu. Almanya Nünberg doğumlu Aycan futbolcu olarak tanınıyor. Türkiye kadın milli takımında yer alan Aycan Yanaç, büyük bir Fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor.

Sercan Yıldırım kimdir?



1990 doğumlu Sercan Yıldırım, milli futbolcudur. Bursaspor'da şampiyon yaşayarak adını Türk futboluna altın harflerle yazdıran Sercan Yıldırım, forvet mevkisinde oynamıştı. Bir dönem Galatasaray forması da giyen yıldız isim 30 yaşında futbolu bırakarak Survivor'a katıldı.