22 Eylül 2017'de İzmir'in Torbalı ilçesinde bir arkadaşıyla seyahat eden ve alkollü olduğu öğrenilen yazar Emrah Serbes bir arabaya arkadan çarpmıştı. Kaza sonrası Serbes'in çarptığı araçta bulunan Ayhan Özçelik (59) ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik

Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın! Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın!
22 Eylül 2017'de İzmir'in Torbalı ilçesinde bir arkadaşıyla seyahat eden ve alkollü olduğu öğrenilen yazar Emrah Serbes bir arabaya arkadan çarpmıştı. Kaza sonrası Serbes'in çarptığı araçta bulunan Ayhan Özçelik (59) ile 16 yaşındaki kızı Zeynep Özçelik olay yerinde hayatını kaybetmişti.


Alkollü olduğu için olay yerinden ayrılmıştı


Ailenin annesi Nilgün Özçelik ise yoğun bakımda 12 gün yaşam mücadelesi vermesinin ardından hayatını kaybetmişti. Emrah Serbes'in kaza anında alkollü olması gerekçesiyle olay yerinden hemen ayrıldığı tespit edilmişti.


Nisan ayında tahliye edilmişti!


Bir ailenin ölümüne neden olan Emrah Serbes "bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan 13 yıl 4 ay hapis cezası almıştı. İnfaz yasası nedeniyle Serbes'in cezası, 7 yıl 10 ay 23 olarak değiştirilmişti. 28 Mayıs 2021 tarihinde tahliye olacak Emrah Serbes, koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl nisan ayında tahliye edilmişti.

Olayı Nedim Şener duyurdu!


Gazeteci Nedim Şener'in verdiği bilgilere göre yazar Serbes, tahliye olmasının ardından ailenin yaşayan tek üyesi olan Ahmet Mert Özçelik'e icra takibi açtı.



Açılan 95 bin TL'lik icra takibini "İnanılmaz ama gerçek" ifadesiyle duyuran gazeteci Şener, durumu takipçileriyle paylaştı. Serbes'in tutuklandığı sırada "Emrah Serbes, sonunda 't' yok" şeklindeki ifadesine atıfta bulunan Şener, "Sonunda 't' yok, para var" ifadeleriyle durumu aktardı.