Temizlik Benim İşim 25 Mayıs neden yok? Yeni bölüm ne zaman her yerde aranmaya başladı.  adir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim programında her hafta 5 yarışmacı yarışıyor.

Temizlik Benim İşim 25 Mayıs neden yok? Yeni bölüm ne zaman her yerde aranmaya başladı. adir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim programında her hafta 5 yarışmacı yarışıyor. Her gün bir yarışmacının Kadir'le birlikte pis bir evi temizlediği program yarışma formatına yeni bir soluk getirdi. Ancak oldukça sevilen yarışma 25 Mayıs Pazartesi yayın akışında yer almayınca izleyiciler Temizlik Benim İşim neden yok? Niçin yayınlanmıyor sorularına yanıt aramaya başladı.



25 Mayıs Temizlik Benim İşim neden yok?



Temizlik Benim İşim yarışmasının neden yayınlanmayacağı ortaya çıktı. Temizlik Benim İşim 25 – 29 mayıs tarihlerinin Ramazan Bayramı haftası olduğu için ekranlara gelmeyecek. Peki Temizlik Benim İşim yeni bölüm ne zaman?



Temizlik Benim İşim yeni bölümleriyle 1 haziran 2020’den itibaren Fox ekranlarında olacak.





Temizlik Benim İşim reytingleri nasıl? Yazın devam edecek mi

SGK Destekli emeklilere ödeme başladı! 30 Nisan tarihine kadar başvuru bekleniyor! SGK Destekli emeklilere ödeme başladı! 30 Nisan tarihine kadar başvuru bekleniyor!


Reytingleri oldukça iyi olan yarışma ekranlara yeni bir soluk getirdi. Bir de programa Kadir'in eğlenceli hal ve tavırları eklenince Temizlik Benim İşim ekran başındakilere de keyifli anlar yaşatıyor. Bu nedenle hem yapımcısını hem de Fox TV'yi memnun eden Temizlik Benim İşim uzun soluklu bir iş oldu.



Öte yandan bu yıl corona virüs nedeniyle ekranlar oldukça boş kaldı. Bu nedenle Temizlik Benim İşim, 2020 yazında da ekranlarda olmaya devam edebilir. 



Temizlik Benim İşim sunucusu Kadir Ezildi kimdir? 



2018 yılında TLC'de Temizlik Avcıları programıyla ünlenen Kadir yeni sezonda Temizlik Benim İşim adlı yarışmanın sunuculuğunu yapıyor. 19 Mart 1995 tarihinde doğan Kadir Ezildi, annesiyle birlikte yaşıyor. Haftada 3 gün dip köşe ciddi bir temizlik yapan Kadir annesini bile bezdirmiş durumda. Aslen Konyalı olan Ezildi İstanbul'da ikamet ediyor.



Obsesif Kompülsif Bozukluk teşhisi bulunan Kadir pek misafir sevmiyor. Sadece evini değil yaşadığı apartmanın temizliğini de yapan Kadir Ezildi evdeki herkesi de bıktırmış. Özellikle Kadir’in annesi onun bu takıntısından bıkmış. Kadir’in annesi işten eve geldiğinde oturamadığını ve kendi evinde tedirgin olduğunu söylüyor.  



Çaya oldukça düşkün olan Kadir Ezildi yeni programıyla son zamanların yükselen ekran yıldızlarından biri oldu.