Temizlik Benim İşim bitiyor mu? Ne zaman sezon finali yapacak her yerde aranmaya başladı. Yaz aylarının gelişiyle ekranlarda sezon finali haberleri bir bir gelmeye başladı.

Temizlik Benim İşim bitiyor mu? Ne zaman sezon finali yapacak her yerde aranmaya başladı. Yaz aylarının gelişiyle ekranlarda sezon finali haberleri bir bir gelmeye başladı. Birçok program yaz ayları için tatile giderken Fox ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim'in akıbeti çok merak edildi. Yarışmayı kaçırmadan izleyen herkes Temizlik Benim İşim yazın devam edecek mi çok merak etti. İşte detaylar...



Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim programı iki sezondur hafta içi her gün ekranlara geliyor. Her hafta 5 farklı yarışmacının bilmediği evlere giderek 2,5 saat içinde temizlik yaptığı programda hem yarışmacılar birbirlerine puan veriyor hem de Kadir hergün yarışan kişiyi puanlıyor. Cuma günü haftanın finalinde ise toplamda en yüksek puanı alan yarışmacı 10 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. 

Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı! Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı!




Temizlik Benim İşim sezon finali ne zaman?



Ne yazık ki Temizlik Benim İşim yazın ekranlarda olmayacak. Yaklaşık 2 ay ekranlarda olmayacak olan Temizlik Benim İşim 5 Haziran Cuma günü yayınlanacak 200. bölümüyle sezon finali yapacak. Böylece aylardır her gün temizlik yapan Kadir Ezildi de dinlenmiş olacak. Peki Temizlik Benim İşim 3. sezon olacak mı? Yeni sezon ne zaman? 201. bölüm yayın tarihi belli mi?



Temizlik Benim İşim yeni sezon ne zaman başlayacak?



Bu konuyla ilgili henüz net bir bilgi yok. Ancak yaz tatili yapan programların Ağustos sonu ya da eylül ayı gibi ekranlara döndüğünü düşünürsek Temizlik Benim İşim de benzer bir tarihte geri dönecektir.



Yani bir tahmin yapmamız gerekirse Temizlik Benim İşim yeni sezonuyla ya ağustos ayının son haftası ya da eylül ayının ilk haftasında yayında olacaktır.