Temizlik Benim İşim Hülya nerede? Temizlik Benim İşim Hülya neden diskalifiye oldu? her yerde aranmaya başladı. Kadir Ezildi'nin sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen Temizlik Benim İşim, 4 Haziran Perşembe günü 199.

Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Emekli Maaşlarını Ziraat Bankası Üzerinden Alan Tüm EMEKLİLERE 200.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!

Temizlik Benim İşim Hülya nerede? Temizlik Benim İşim Hülya neden diskalifiye oldu? her yerde aranmaya başladı. Kadir Ezildi'nin sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen Temizlik Benim İşim, 4 Haziran Perşembe günü 199. bölümüyle ekranlara geldi. Ancak yarışmada 5 değil dört yarışmacı olması herkesi şaşırttı. Çünkü dün yarışan Hülya yoktu. Peki Temizlik Benim İşim Hülya nerede? Neden diskalifiye oldu İşte detaylar...





Temizlik Benim İşim'in dünkü bölümünde gerilim had safhadaydı. Çünkü hafta başından beri iddialı tavrı ve sert yorumlarıyla dikkat çeken Hülya, çarşamba günü temizlik yapan isim oldu. Ancak sıra Hülya'nın temizliğini yorumlama ve puanlama anına geldiğinde ise gerilim tavan yaptı. Kadir Ezildi'nin de çileden çıktığı ve sesini yükselttiği anlarda Hülya diskalifiye edildi. Hal böyle olunca  Temizlik Benim İşim Hülya neden diskalifiye oldu? merak edildi.





 Temizlik Benim İşim Hülya neden diskalifiye edildi?



Temizliği bitiren Hülya'ya arkadaşlarının yorum yaptığı anlarda tartışmalar oldu. Ancak esas kıyamet puanlamada koptu. Elsin puanını açtığında çılgına dönen Hülya, 2 puanı kabul etmediğini söyledi ve arkadaşının önüne silgiyi "Bunu sileceksin" diyerek attı. Sonrasında da sakinleşemeyen Hülya eline aldığı maşayı masaya fırlattı. Ardından sert sözler de söyleyen Hülya, Kadir'i adeta çıldırttı. Gerilim yükselince Kadir Ezildi müdaha etti. Hülya'nın izleyicilere ve yarışmacılara saygısızlık ettiğini söyleyen Kadir Ezildi, Hülya'nın dışarı çıkmasını istedi ve Hülya'yı diskalifiye etti.



Özetle Hülya, kontrolsüz tavırları nedeniyle diskalifiye oldu. Hülya'nın hafta başından itibaren verdiği tüm puanlar iptal edilirken yarışma yarın Elsin'in temizliğiyle devam edecek.