Temizlik Benim İşim kim kazandı? 3 Nisan Temizlik Benim İşim birincisi hangi yarışmacı oldu? her yerde aranmaya başladı. Her hafta en iyi temizliği ben yaparım iddiasıyla programa katılan 5 kişinin kıyasıya rekabet ettiği yarışmada bir haftanın daha sonu

Temizlik Benim İşim kim kazandı? 3 Nisan Temizlik Benim İşim birincisi hangi yarışmacı oldu? her yerde aranmaya başladı. Her hafta en iyi temizliği ben yaparım iddiasıyla programa katılan 5 kişinin kıyasıya rekabet ettiği yarışmada bir haftanın daha sonu geldi. Eğlencenin de hiç bitmediği programda bir kişi büyük ödülün sahibi olacak. Rekabetin had safhada olduğu Temizlik Benim İşim 165. bölümde neler yaşandı? hadi gelin birlikte bakalım...



Bu hafta birbirinden iddialı yarışmaların yer aldığı Temizlik Benim İşim'de son gün Hicran yarıştı. Kendine çok güvenen Hicran, Hasibe Hanım'la son ikiye kaldı. Peki Temizlik Benim İşim bu hafta kim kazandı? 3 Nisan Cuma hangi yarışmacı birinci oldu?



TEMİZLİK BENİM İŞİM KİM BİRİNCİ OLDU? 3 NİSAN 2020

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Temizlik konusunda takıntılı beş yarışmacının rekabet ettiği programda bir hafta daha bitti. Yarışmacıların birbirlerine verdiği puanlar ve Kadir'in gün sonunda verdiği puanlarla birincinin belli olacağı programda kazanan kim oldu belli olacak. Temizlik Benim İşim 3 Nisan birincisi Hicran oldu. Haftanın şampiyonu olan Hicran gözyaşlarını tutamadı.





TEMİZLİK BENİM İŞİM KADİR KİM? 



Geçen yıl TLC'de Temizlik Avcıları programıyla ünlenen Kadir yeni sezonda Temizlik Benim İşim adlı yarışmanın sunuculuğunu yapıyor. 19 Mart 1995 tarihinde doğan Kadir Ezildi, annesiyle birlikte yaşıyor. Haftada 3 gün dip köşe ciddi bir temizlik yapan Kadir annesini bile bezdirmiş durumda. Aslen Konyalı olan Ezildi İstanbul'da ikamet ediyor.



Obsesif Kompülsif Bozukluk teşhisi bulunan Kadir pek misafir sevmiyor. Sadece evini değil yaşadığı apartmanın temizliğini de yapan Kadir Ezildi evdeki herkesi de bıktırmış. Özellikle Kadir’in annesi onun bu takıntısından bıkmış. Kadir’in annesi işten eve geldiğinde oturamadığını ve kendi evinde tedirgin olduğunu söylüyor.  



Çaya oldukça düşkün olan Kadir Ezildi yeni programıyla son zamanların yükselen ekran yıldızlarından biri olacak gibi görünüyor.