Teşkilat 5. bölüm izle! TRT 1 Teşkilat son bölüm izle! TRT 1 ekranların en sevilen dizisi Teşkilat 5.

Teşkilat 5. bölüm izle! TRT 1 Teşkilat son bölüm izle! TRT 1 ekranların en sevilen dizisi Teşkilat 5. bölüm tamamı izle! Teşkilat 5. bölüm tek parça izle! Teşkilat 5. bölüm TRT 1 yayını! Teşkilat 4 Nisan tek parça sizlerle!

Teşkilat 5. bölüm izle

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat'ın 5. bölümü bu akşam yayınlandı. Vatan sevgisi ile dolu 7 istihbaratçının kahramanlık öyküsünü konu alan Teşkilat dizisi 5. bölümünde Uluslararası kamuoyunda ülkemizi zor bir duruma düşürecek bombalı saldırı gerçekleşmek üzeredir. Yeni sezonun iddialı yapımları içerisinde bulunan Teşkilat dizisi heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümleri ile seyircileri ekranları başına kilitlemeyi başarıyor. Diziseverler şimdi Teşkilat 4 Nisan son bölüm izle, Teşkilat 5. bölüm izle seçeneklerini araştırıyorlar. Teşkilat 4 Nisan son bölüm izle seçeneğiyle birlikte yeni bölüm detayları haberimizde sizlerle...

4 Nisan TRT 1 Teşkilat son bölüm

Beğenilerek takip edilen yapımda MİT içerisinde kurulan gizli bir örgütün düşmanlara karşı verdiği savaş konu ediniliyor. Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu'nun bulunduğu yapım pazar akşamları yeni bölümleriyle seyirci karşısına geçiyor. TRT1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat geçtiğimiz hafta 4. bölümüyle ekranlara gelmişti. Ekibin tehlikeli bir savaşın içerisine girdiği son bölümde heyecan dolu anlar seyirciye sunuldu. Teşkilat 5. Bölüm İzle!

Teşkilat 5. Bölüm İzle

Serdar'ın ölüme bu kadar yaklaştığı son bölümde Ceren'in örgüt içerisindeki durumu kötü etkilenir. Teşkilat dizisi son bölümü seyircileri bu hafta da ekranları başına kilitledi. Ekibin Berlin'de yapmış olduğu operasyon Fadi'nin planlarının bozulmasına yol açar. Bu duruma bir hayli öfkelenen Fadi intikam planı kurar ve listenin ilk sırasına da Serdar'ı koymuştur. Fadi adamlarından Serdar'ın Berlin'i terk edip etmediğini öğrenmelerini talep eder.

Berlin'de yeni bir operasyon için hazırlık yapan ekip ise Serdar'ı gitmiş göstermeyi başarmıştır. Bu esnada Fadi'nin yaptığı yeni operasyon hakkında istihbarat öğrenen ekip başka bir plan için hazırlık yapmaya başlar. Bu planda Fadi'nin kirli işlerini bir Neo-Nazi grubu gerçekleştirecektir. Serdar farklı bir kimliğe bürünerek grubun içine sızmayı başarır. Bu operasyon esnasında Serdar geçmişte yaşadığı travmaları yeniden yaşar. Ekip bu operasyon ile gerçekleştirilecek olan saldırıyı önlemek için mücadele ederken, beklenmedik olaylar bir araya gelir ve uluslararası bir kriz meydana gelir.

Teşkilat 4 Nisan Son Bölüm izle

Vatan sevgisi ile dolu 7 istihbaratçının kahramanlık hikayesini konu alan yeni dizi Teşkilat bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. 4 Nisan 2021 tarihinde 5. bölümüyle ekranlara gelen Teşkilat dizisinde, Patlayıcı yüklü minibüse hapsedilen Serdar'ın fazla bir zamanı kalmamıştır. Uluslararası kamuoyunda Türkiye'yi zor bir konuma düşürecek bombalı saldırı gerçekleşecektir. Zehra, Pınar ve Hakkı ise Alman polisinin ablukası altında, bomba yüklü aracın uzaklaşmasını izlemek mecburiyetindedir. Mete Bey, karargahta olasılıkları değerlendirirken, zamana karşı mücadele eden ekip, Hulki'nin tehlikeli manevrası ile hem zaman elde eder hem de krizin önüne geçebilir.

Neo-Naziler ise planlarına sadık kalarak, Türkiye aleyhinde yayın gerçekleştiren derginin önündeki protesto alanına ulaşırlar. Esir tuttukları Serdar'ı da protestocuların içerisinde göstererek, herkesi havaya uçurma planları neredeyse tamamen gerçekleşecektir. Fakat, ekip üyeleri birbirinden ayrı düşseler bile olağanüstü bir mücadele içerisindedir. Verilen bu zorlu mücadelede bir de kayıp vermişlerdir.

Hulki Rainer'e, yani Fadi'ye esir düşmüştür. O Almanya'da babası da yoğun bakımda hayata karşı bir mücadele verirler. Ceren deşifre olduğundan şüphelenir. Operasyonlardaki başarısızlığı sebebiyle Fadi'nin güvenini kaybeder. Yolun sonuna geldiğini düşündüğü esnada Serdar'ın kendisine evlenme teklifi etmesi ile bütün dengeler değişmiştir.

Teşkilat 6. Bölüm Fragman Yayınlandı Mı?

4 Nisan Pazar akşamı 5. bölümüyle ekranlara gelen Teşkilat dizisi bu akşam da seyircileri ekranları başına kilitlemeyi başardı. Heyecan ve aksiyon dolu sahnelerin seyirciye sunulduğu yeni bölümde dengeler değişti. Teşkilat 5. Bölümün sona ermesinin ardından izleyiciler Teşkilat 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı ? sorusuna yanıt aramaya başladı. Teşkilat 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlandığında bu sayfada sizlerle paylaşılacak.