15 Kasım Pazar günü Rusya ve 18 Kasım Çarşamba günü Macaristan ile Uluslar Ligi maçına çıkacak olan millilerimiz dün gece Hırvatistan ile hazırlık maçı yaptı. Bol gollü gece Karşılaşma 3-3 sona ererken millilerimizin gollerini penaltıdan Cenk Tosun (23),

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!
15 Kasım Pazar günü Rusya ve 18 Kasım Çarşamba günü Macaristan ile Uluslar Ligi maçına çıkacak olan millilerimiz dün gece Hırvatistan ile hazırlık maçı yaptı.

Bol gollü gece


Karşılaşma 3-3 sona ererken millilerimizin gollerini penaltıdan Cenk Tosun (23), Deniz Türüç (40) ile Cengiz Ünder (58) kaydetti. Hırvatistan'ın golleri ise Ante Budimir (32), Mario Pasalic (53) ve Josip Brekalo'dan (56) geldi.



Karşılaşmanın ilk yarısında sahada olan ve ikinci yarıda Filip Uremovic ile değişiklik yapılarak kenara alınan Demagoj Vida'nın koronavirüs testi pozitif çıktı. Beşiktaş'ta top koşturan yıldız futbolcunun pazartesi günü yapılan testinin negatif çıktığı belirtildi. Hırvatistan Futbol Federasyonundan gelen açıklamaya göre, İsveç maçı için yapılan yeni testi pozitif çıkan Vida, ikinci yarı oyundan alındı.

İstanbul'da izole edilecek


Testin pozitif çıktığının devre arasında öğrenildiği belirtildi. Vida'nın ikinci test sonucu gelene kadar İstanbul'da izole edileceği belirtildi. Hırvat kafilesinde testi negatif çıkan futbolcuların kampta kalacağı kaydedildi.