THY 19 Mayıs özel uçuşu nedir? Tarihi yolculuk kaydı nasıl yapılır? Türk Hava Yolları 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır? her yerde aramaya başladı.  Türk Hava Yolları (THY), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel, tarihi bir uçuş gerçe

THY 19 Mayıs özel uçuşu nedir? Tarihi yolculuk kaydı nasıl yapılır? Türk Hava Yolları 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır? her yerde aramaya başladı. Türk Hava Yolları (THY), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel, tarihi bir uçuş gerçekleştirecek. Bugün  Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal mecrealarda yapılan paylaşımlarla çok merak edilen THY özel uçuşun önemi nedir merak edildi. 



Türk Hava Yolları 19 Mayıs özel uçuşu nedir?



THY, Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlattığı tarihin 101. yılı şerefine, 19 Mayıs 2020 tarihinde İstanbul'dan Samsun'a TK1919 sefer sayısı ile uçuş gerçekleştirecek. Peki bu tarihi yolculuğa nasıl kayıt yapılır?  Türk Hava Yolları 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır?

Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak




THY 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır?



Türk Hava Yolları'nın bu tarihi yolculuğuna katılmak isteyen herkes,  "www.tarihiyolculuk.com" adresi üzerinden ad ve soyadlarının yazdıktan sonra  'uçuşa katıl' butonuna tıklayarak hatıra biletlerini oluşturabilecek. Oluşturulan hatıra biletler "#TarihiYolculuk ve #TK1919" etiketleriyle sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılabilecek.