Ülkemizde son dakika açıklaması ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için TOKİ’den geldi. Son zamanlarda bir hayli artış gösteren konut fiyatları pek çok ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın hayallerinin kırılmasına sebep olmaktadır.

Ülkemizde son dakika açıklaması ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için TOKİ’den geldi. Son zamanlarda bir hayli artış gösteren konut fiyatları pek çok ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın hayallerinin kırılmasına sebep olmaktadır. TOKİ 9 il için belirlemiş olduğu toplam 400 konutun fiyatlarını düşük fiyatlar ile sunmasıyla birlikte pek çok vatandaşımızın faydalanması için düşürmüştür. 120 ay vade imkânları ile sunulan TOKİ fırsatları pek çok ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için sunulmaya başlaması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış bulunmaktadır. Yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade imkanı ile beraber açık satış başvurularına başlamış bulunmaktadır.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda uygun fiyatlar ile konut sahibi olabilir ve kira derdinden kurtulma olanağına sahip olabilirsiniz. Belirlenen tarihler aralığında yapılacak olan açık satış duyurusu ile pek çok vatandaşımız bu fırsatları değerlendirmek için tarihlerini takip etmeye başlamış bulunmaktadır. TOKİ, dar ve orta gelir sahibi olan aileler için büyük fırsatları beraberinde getirmeye başlaması ile 9 ilde toplamda 400 konut imkânı ile karşımıza çıkmaktadır. Sunulan fırsatlar karşısında milyonlarca vatandaşımız için kurasız ve uygun fiyatlarla konut imkânlarından yararlanabilirsiniz. 120 bin TL’den başlayan konut fiyatları en fazla çıktığı fiyat 260 bin TL olarak belirlenmiştir.

Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor! Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor!


TOKİ AÇIKLADI! BAŞVURU İŞLEMLERİNİZİ YAPABİLİRSİNİZ!



TOKİ tarafından yapılan açıklamalar dâhilinde açık satış yöntemi ile beraber çekilişsiz kurasız ev sahibi olmak isteyen bireyler için müjdeli haber geldi. Halkbank ve Ziraat Bankası şubeleri aracılığı ile yapılan bu fırsatlar karşısında başvurular her il için birbirinden farklı tarihler de yapılacaktır. Bu kapsam doğrultusunda alınan kararlar doğrultusunda 2020 yılının sonunda yani 31 Aralık tarihine kadar başvuru yapma hakkına sahip olabilirsiniz.



TOKİ ev sahibi olmak isteyen bireyler için sunmuş olduğu bu fırsatlar karşısında açık satış başlatması ile beraber yüzde 10, 12, 15, ve 25 peşinatın yanı sıra 96, 108, 120, 144 180 ve 240 aya varan vade imkanları ile konut sahibi olma olanağına sahip olabilirsiniz. TOKİ konut sahibi olmak isteyen bireyler için belirlenen en önemli şartlar arasında T.C. vatandaşı olmak ve 18 yaşını doldurmuş olmak önemli unsurlar arasında yerini almaktadır. Başvuru sırasında yanınızda fotoğraflı nüfus cüzdanı, vatandaşlık kimlik ve vergi sicil numaralarını ibraz ettirmeniz gerekmektedir.



İL İL TOKİ KONUT FİYATLARI AÇIKLANDI! İŞTE AYRINTILAR…




  • Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde yer alan 86 konut için başlangıç satış fiyatı 260 bin lira olarak açıklandı. 30 Aralığa kadar başvurunun yapılacağı konutların taksit tutarı ise bin 87 liradan başlangıç gösteriyor.

  • Bingöl Merkez İnönü Mahallesi'nde 1 konutun başlangıç fiyatı 240 bin lira olarak belirlendi. Taksit tutarı ise bin 3 lira olarak açıklandı.

  • Denizli ve ilçelerinde bulunan 201 konut 120 bin liradan başlayan fiyatlarla kurasız satışa sunuldu. Taksitler ise 420 liradan başlıyor.

  • Karabük Eflani Çelebiler Mahallesi'nde 16 konut 1240 bin lira başlangıç fiyatıyla satılıyor. Konutların taksitleri 415 lira oluyor.

  • Kars Sarıkamış Erenler Tepe Mahallesi'nde 5 konut 185 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Taksitler 825 liradan başlangıç gösteriyor.

  • Mersin Gülnar Akdeniz Mahallesi'nde yer alan 39 konut 419 liradan başlayan taksit tutarı ile 125 bin 760 liraya satışa çıkıyor.

  • Samsun Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi'nde 8 konut 256 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Başlangıç taksit tutarı bin 280 lira oluyor.

  • Sivas Merkez Yenimahalle'de 17 konut 146 bin liradan satışa sunuluyor. 30 Eylül tarihine kadar başvuruların yapılabileceği konutların taksitleri 610 liradan başlangıç gösteriyor.

  • Tokat Merkez Dedeli Mahallesi'nde ise 27 konut 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 31 Aralık tarihine kadar başvuruların yapılabileceği konutların en düşük taksit tutarı 691 lira oluyor.