Yapımını O3 Medya’nın üstleneceği Arıza dizisinin senaryosunu  Ozan Aksungur yazarken Arıza dizisinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturacak. Çekimlerine ağustos ayında başlanması beklenen Arıza dizisinin eylül 2020'de ekranlara gelmesi bekleniyor.

Yapımını O3 Medya’nın üstleneceği Arıza dizisinin senaryosunu  Ozan Aksungur yazarken Arıza dizisinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturacak. Çekimlerine ağustos ayında başlanması beklenen Arıza dizisinin eylül 2020'de ekranlara gelmesi bekleniyor. Şimdilik kadrosunda Tolga Sarıtaş'ın olacağının kesinleştiği Arıza dizisi ne zaman başlayacak? Arıza dizisi oyuncuları ve konusu her yerde aranmaya başladı. Peki Arıza ne zaman başlayacak? Arıza dizisi oyuncuları ve konusu nedir? İşte detaylar...



Henüz net bir tarih yok ama Arıza dizisi Show TV'nin yeni sezon dizilerinden biri olacak. Bu nedenle Arıza dizisi eylül ayında izleyici karşısına çıkabilir.



Arıza dizisinin konusu



Arıza dizisinde Mert ve karakterli bir gencin zaman zaman kafasının attırılması sonucu arızaya bağlanması anlatılabilir.



Arıza dizisinin oyuncuları kimler?



Şimdilik Arıza dizisinin belli olan tek oyuncusu Tolga Sarıtaş. Henüz cast çalışmaları devam eden dizide kimler rol alacak ilerleyen günlerde göreceğiz...

900 TL Doğalgaz Faturası Desteği Başladı 900 TL Doğalgaz Faturası Desteği Başladı


Tolga Sarıtaş kimdir?



Son olarak Ferhat İle Şirin dizisinde Ferhat karakteri ile başrolde yer alan Tolga Sarıtaş özellikle Söz dizisinde hayat verdiği Yavuz karakteri ile popüler olmuştur. 30 Mayıs 1991 İstanbul doğumlu olan Tolga Sarıtaş 29 yaşındadır. Aslen Sivaslı olan Tolga Sarıtaş İstanbul da yaşamıştır. Esenyurt Belediye Tiyatrosuyla oyunculuğa başlayan Tolga Sarıtaş aynı zamanda gençliğinde baterist ve gitarist olarak sahnelerde yer almıştır. Tolga Sarıtaş’ın hayatı Muhteşem Yüzyıl dizisi ile değişmiştir.   dizi de hayat verdiği Şehzade Cihangir karakteri büyük bir çıkış yakalayan Tolga Sarıtaş ilk başrol deneyimini ise Güneşin Kızları dizisi ile yaşamıştır.