Ekranların yeni dizisi Tozkoparan İskender için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.  2 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan dizi merakla bekleniyor.

Ekranların yeni dizisi Tozkoparan İskender için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.  2 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan dizi merakla bekleniyor. Çağan Efe Ak’ın başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacağı dizinin ilk iki bölümü aynı gün içerisinde yayınlanacak.

Çocuk dizisi olarak sınıflandırılan Tozkoparan İskender dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Alkaş, Fırsat Bayram, Yusuf Gökhan Atalay, Yağız Kılınç, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Sera Tokdemir, Esin Gündoğdu, Ülkü Hilal Çiftçi, Suna Selen, Muhittin Korkmaz ve Leya Kırşan yer alıyor. 2021 yılının ilk günlerinde akşamında ekrana gelecek olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Bora Onur oturuyor. Tozkoparan İskender dizisinin konusu zamanda yolculuk teması etrafında şekilleniyor. 12 yaşında bulunan İskender, zamanda yolculuk yaparak 2020 İstanbul’una gelmiştir.

İskender’in zorlu mücadelesindeki en büyük destekçileri Fikri ve Salih olacaktır. Süper yetenekleri bulunan İskender’in zamanda yolculuk yaparak geri dönmesi büyük önem taşımaktadır. Zira, İskender geri dönemez ise tarihi olaylarında seyri tamamen değişecektir.

Köklü bir aile olan Tozkoparanların tek veliahtı konumunda bulunan İskender, okçulukta ustalaşmıştır. Çok zeki ve yetenekli bir çocuk olan İskender’in en önemli rakibi ise Venedikli Giovanni olur. Mavi Ay takımını kuran İskender, düşmanına karşı savaşır. Tıpkı kendisi gibi maharetli bir okçu olan Giovanni’nin başarılı olmasını engellemesi gerekmektedir. Diğer yandan ise yeni girdiği dünyayı keşfetmesi gerekmektedir. Tarihi bilgilerin de aktarıldığı dizi de heyecan ve aksiyon dolu sahneler yer almaktadır.