TRT 1'in yeni dizisi Kod Adı Karantina için geri sayım başladı.

Ziraat Bankası ve 2 Kamu Bankası Emekliye Müjde Verdi: 240.000 TL'ye Kadar Emekli Kredisi Verilecek Ziraat Bankası ve 2 Kamu Bankası Emekliye Müjde Verdi: 240.000 TL'ye Kadar Emekli Kredisi Verilecek

TRT 1'in yeni dizisi Kod Adı Karantina için geri sayım başladı. ''Sadece hayat değil, sette eve sığıyor'' teması etrafında şekillenecek Karantina dizisi ne zaman başlayacak? Karantina dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Karantina dizisinin konusu nasıl olacak?



Karantina dizisi ne zaman başlayacak? 



Dünyayı etkisi altına alan korona virüsü, sosyal hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Korona virüsününden korunma yöntemi olarak kişisel izolasyon öneriliyor. Bu nedenle, Sağlık Bakanlığı tarafından ''Evde Kal'' çağrısı yapılıyor. ''Hayat Eve Sığar'' sloganı etrafında şekillenen karantina süreci dizi ve film çekimlerinin de sekteye uğramasına neden oldu. Bulaşıcı bir hastalık olan korona virüsüne karşı mücadele etme ve evde hayatlarını sürdürmeye çalışan milyonlarca kişi yepyeni deneyimler edinmek zorunda kaldı. Bu süreci dizi senaryosu haline getirmek istediğini açıklayan Birol Güven, çalışmalarına hız verdi.



TRT 1 ekranında yayınlanacak olan Kod Adı Karantina dizisinin oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgili detaylar açığa çıkmaya başladı. MinT Motion Pictures'in yapımcılığını üstlendiği projenin senarist koltuğunda Birol Güven oturacak. Dünya'da ilk kez dizilerin oyuncuları hem çekimleri gerçekleştirecek hem de rol alacak. Hayatın sadece eve değil, setlere de sığdığı düşüncesinden hareket ettiklerini belirten Birol Güven, ''Karantina altındaki insanların eğlenceki anlarını aktaracağımız bir proje olacak'' ifadelerini kullandı. Karantina dizisinin oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Özlem Türkad, Berat Yenilmez, Ayşe Tolga, Nihan ve Necmi Yapıcı, Deniz Oral, Begüm Öner, Ceyhun Fersoy, Faruk Sofuoğlu, Hakan Bulut, Eray Yasin Işık, Zeki Yılmaz, Selvet Su Baş, Erdem Baş, Aslı Pektaş ve Bektaş Erdoğan yer alacak.



TRT 1'de ekrana gelecek dizinin yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Oyuncu kadrosunda evli çiftlerinde yer aldığı Karantina dizisinin konusu tamamen evde zaman geçirmeye yönelik olacak. Evde yaşanan birbirinden komik ve renkli anlar seyirciye aktarılacak. ''Dünyanın ilk ev yapımı komedi dizisi'' olma ünvanını taşıyacak olan Karantina, korona virüsüyle mücadele eden vatandaşlara moral vermeyi hedefliyor.