MAsumlar Apartmanı Han karakteri ile karşımıza çıkacak olan Birkan Sokullu kimdir diye çok merakla aranmakta. Peki Masumlar Apartmanı Han kimdir? Birkan Sokullu hayatı ve hakkndaki detayları sizler için araştırdık.

MAsumlar Apartmanı Han karakteri ile karşımıza çıkacak olan Birkan Sokullu kimdir diye çok merakla aranmakta. Peki Masumlar Apartmanı Han kimdir? Birkan Sokullu hayatı ve hakkndaki detayları sizler için araştırdık. 



Masumlar Apartmanı Han kimdir. Msumlar apartmanı diizisi bir süredir ne zaman başlayacak soruları ile adından çok bahsettirirken, oyuncuları da merakla aranmakta. Çok ünlü isimlerin bir arada toplandığı Masumlar Apartmanı ile alakalı tüm detaylları araştırdık. En çok dikkat çeken karakterlerden olan Masumlar Apartmanı Han kimdir? Birkan Sokullu kimdir diyr soran izleyici tarafından bu yeni dizi çok izleneceğe benziyor. 

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!


MASUMLAR APARTAMNI HAN KARAKTERİ KİMDİR?



Üç kız kardeşi ve hasta babasıyla yaşayan Han, kendi hayallerinden tamamen vazgeçmiş biridir. Yaşamı takıntılarla dolu ablaları ve işi arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaya çalışan Han’ın İnci ile tanışması onun için bir dönüm noktası olur.



PEKİ BİRKAN SOKULLU KİMDİR?



1985 yılı doğumlu olan Birkan Sokullu İstanbullu olup mankenlik sonrasında oyunculuğa soyunmuştur.  Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığını bitiren Sokullu senelerce basketbol oynamıştır. Best Model yarışmasında 3.lüğü olan Birkan Sokullu 2012 senesinde evlendiği oyuncu Aslı Enver ile 2015 senesinde ayrılmıştır. 



Oyuncu Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersler aldı. "Küçük Kadınlar" dizisinde Ayaz karakteri ile dikkat çekti. 2010 yılında Tims production ile anlaştı. "Küçük Sırlar" dizisinde "Demir" rolü büyük beğeni kazandı ve bu dizi kariyeri için dönüm noktası oldu. 



2016 yılında Kanal D’de yayınlanan ve senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı ve başrollerinde Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Burcu Biricik, Ecem Özkaya, Seray Gözler Yeniay, Ahmet Mümtaz Taylan’ın oynadığı “Hayat Şarkısı” adlı dizinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek yaptı.



2017 yılında Yüz Yüze dizisinde, 2018 yılında Yaşamayanlar dizisinde, 2019 yılında da Bir Aile Hikayesinde rol almıştır.