Bursa'da bir sağlık ocağında çalışan personellere Kovid-19 testi yapıldı. Yapılan Covid-19 testi sonucunda şok eden bir sonuçla karşılaşıldı.

Bursa'da bir sağlık ocağında çalışan personellere Kovid-19 testi yapıldı. Yapılan Covid-19 testi sonucunda şok eden bir sonuçla karşılaşıldı. Bursa Emek Mahallesi’nde bulunan Adnan Menderes Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışan doktor, hemşire ve personellere koronavirüs testi yapıldı. Yapılan test sonucu şoke etti.



Yapılan test sonucunda sağlık merkezinde bulunan doktorların Covid-19 testleri pozitif çıktı. Tüm sağlık ocağı 7 gün süreyle karantinaya alındı. Sağlık ocağına gelen hastalara, çalışan personellere ulaşıldı. Yakın zamanda aile sağlık merkezine gelen tedavi olan ve orada bulunan vatandaşlar da karantinaya alındı.

Sağlık ocağına gelen vatandaşlar kapıdan durumu öğrendi. Her şeyden habersiz olan vatandaşlar sağlık ocağının açılması için gün sayıyor. Sağlık ocağı Cuma günü hizmete kaldığı yerden devam edecek.

Nikah tarihi alabilmek için kan tahlili yaptırması gereken bir çift, aile sağlığı merkezine geldi. Sağlık ocağının kapısından dönen yeni evlenecek çift, sağlık ocağının karantinaya alındığını duyunca şoke oldu.