Bir çok ilde para yatırmasıyla meşhur olan Türk Robin Hood kim olduğu ortaya çıktı. Türk Robin Hood bakın kim çıktı.

Bir çok ilde para yatırmasıyla meşhur olan Türk Robin Hood kim olduğu ortaya çıktı. Türk Robin Hood bakın kim çıktı. Yaptığı yardımlarla gündemden düşmeyen Türk Robin Hood çıkan kişi kim, kimliği belli oldu.



Yoksul mahallelerde yatırdığı paralarla bilinen Türk Robin Hood kimliği ortaya çıktı. Her şehire binlerce yardım yapan Türk Robin hood kim çıktı? Haluk Levent'in üzerine kimliği açıklamak zorunda kaldı.



İşadamı Erdoğan Uludağ çıktı!



Yoksul ailelere yaptığı yardımlarla dikkat çeken Türk Robin Hood, Ahbap derneğiyle çalışma kararı aldı. Türk Robin Hood iş adamı Erdoğan Uludağ olduğu ortaya çıktı. "Yapılan yardımlar örnek alınsın diye kimliğimi açıklıyorum" diyen Erdoğan Uludağ merak ediliyor.



Para dolu zarflar bırakıyordu!

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


Türkiye'nin hemen hemen her yerinde gizemli hayırsever Erdoğan Uludağ yardım yapmış. İstanbul, bursa, Elazığ olmak üzere dar gelirli ailelere para dolu zarf bırakan, bir çok yerde vatandaşların borcunu ödeyen Emrah Uludağ, Kimliğini Haluk Levent'in ısrarı üzerine açıkladı. Peki Erdoğan Uludağ kimdir? Nereli, kaç yaşında?



Türk Robin Hood Erdoğan Uludağ kimdir?





Erdoğan Uludağ, Uludağ Tekstil Yönetim Kurulu başkanı ve CAGSİAD yönetim kurulu üyesi. İnternette çok bilgisi olmayan uludağ, Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Platformu ile iş yapmaya devam edecek.